Mervekaynak Hanımlar aranızda tuz testi ile cinsiyeti tahmin edip doğru bilen tahmini doğru çıkan var mıııı
Ilayy-81 Mervekaynak eveett arkadaşımda bana yapmış yanağıma dokunmuştum kız demişti bakalım haftasonu öğreneceğiz 😂
AymTii BusraTi36 çaktırmadan kafana tuz serpiştiriyorlar, ilk burnunu ellerden erkek, ağızını ve etrafını ellerden kız diyolar.
AymTii Valla bana yapmaya çalıştılar, kolanya sürerken dökmüşler ben maşallah tüm yüzüme sürdüm ellerimi 😂 ilk burnuma götürmüştüm koklamak için, erkek bebeğim. Ama anlamamışlardı yani “burnunu elledin, erkek” Diyemediler maalesef 😂
Angel161023 Mervekaynak %99 gerçek mi diyor fjşdjsldjql 😂😂😂😂 hamile olup olmadığını öğrenmek için eczaneden bir test alabilirsin yıl olmuş 2024 :)
Zeyy76 Benım bıldıgım tuz testı annenın haberı olmadan bırı kafasına cok az tuz serpiştiriyo anne o an sacıyla oynasa kız elını yüzüne goturse yanagını ya da agız cevresıne dokunursa erkek diyolar. 3. Hamılelıgım hepsınde yaptılar hepsınde dogru cıktı bılmıyorum artık 😂
Mervekaynak Zeyy76 işte banada aynısını yaptılar bende bilmeden burnumu kaşıdım ama daha 7 haftalığız ne olur bilmiyorum 😀😀
Mervekaynak Angel161023 ama hamile olup olmama değil bu cinsiyetle ilgili hurafe de olabilir bazı insanlar o kadar çok inanmış ki doğru diyen de var
Zeyy76 Eskılerde ultrason mu vardı da cınsıyet ogrensınler. Oyle bısey gelısmıs demekkı batılda olabılır sonucta kanıtlanmıs bişeyi yok. Cin takvımıde kanıtlanmıs bıssy degıl ama ınsanlar tamamen ınanıyor. Bu eskı batıl ınancları duyunca ınsanlar on yargılı oluyor. annelerın tatlı sabırsızlıgı ıste eglencesıne hepsi. Benım hepsı sansa tuttu tutmayanıda görmedım hiç
Nurasl1 Bunu 2-3 kişiye denemiştim doğru çıkmıştı fakat hurafe ama inanmak isde İnanoğlu kaniyox hep burun yanak bıyık çene kasirsa ### erkek saç eller düzeltir ise kız çıkıyor