Balarisiii Kızlar iki gündür iç çamaşırı değiştiriyorum sürekli ıslandığı için bugün biraz daha fazlalaşmıştı ve bebek çok baskı yapıyor aşağı ağrım sancım yok ama korktum gidiyorum şimdi su böyle sızıntı gibi gelir mi acaba
Cceylann01 Balarisiii benim sizinti seklimde geliyordu soyluyordum herkes bana öyle su gelmez dediler maalesf geliyor dr gittim muaneye bebeğin suyu kalmamis dedi acil sezeryana alınmıştım
TgbHmz Balarisiii Aynısı oldu bende de sonradan pembe akıntı geldi acil sezaryen oldum 35. Haftamda ama benım baya suyum gelmişti
Melodimm Cceylann01 Bazen bendede su gelir ama usg de herşey normal.Birde su gelince afedersiniz üstü sarı sarı oluyordu.Enfeksiyon testi yaptirdim.Oda yok.Siz nasil anladınız acaba?Normal sumuydu?
Anneadayiii__ Balarisiii bende olmuştu geçen su gibi hatta acaba çiş mi dedim ertesi gün doktora gittim mantardan dolayı akıntı dedi bir gidin gösterin doktora içiniz rahatlasın
Paradise1_ Balarisiii bende aynı konudan dün gittim 11 dakika önce 33 haftalık olduk turnusol kağıdı koymuştuk rengi değişmedi doktorda bebeğin suyu iyi dedi şükür umarım sizde de bir şey yoktur
Balarisiii TgbHmz doktor şimdilik suyun yeterli ama gelmediği anlamına gelmez sabah kendi doktoruna görün dedi
gamzecgr Balarisiii su olunca anlaşılıyor cidden benim bugün akşam geldi suyum 1 saat sürdü heralde aralıklarla indi durdu çok değişik anlarsınız gibi bilmiyorum sızıntı olunca nasıl oluyor ama
Balarisiii gamzecgr 2cocukluu-annee doktor da anlayamadı turnusol kağıdı yokmuş yatış önerdi ama bir buçuk yaşında bebeğim olduğu için kabul edemedim eve geldim geri