edasontr bakınnn doktor buna erkek dedi ya 3 cizgi goruyorum ben goren varmı ? bugun kontrole de gidemedm doktor cıkmıs gitmis sorucaktım ogff artık 1 aya kaldı
Kiwitoveannesi edasontr pipi belli orda açmış göstermiş resmen 3 çizgi gibi varsa onun altında pipisi var nokta gibi
edasontr Anneadayiii__ kuzum doktor cok snirliydi benm girdigimde ve bacak arasına bakmadan tahmin yaptı direk soyledi yani o yüzden iki arada. 1 derede kaldım ben cok goruyorum yanılan yani normal olablr insanz ynılablr
Anneadayiii__ edasontr size sinirini yansıtması saçma olmuş onun görevi sizi muayene edip gördüğünü söylemek maalesef böyle insanlar var umarım bir dahakine daha ilgili davranır size 💕
Adenala edasontr Neye sinirlenmiş kız delimidir nedir birşeye sinirlense bile sana belli etmeden aldığı paranın hakkını vererek güzelce muayene etmesi gerekir başından savar gibi ne öyle
edasontr Leyladua dmii bende oyle goruyorum ama doktorda yanılmaz diye dusunuyorum ama cizgi var offf cok karmasık
Leyladua edasontr zaten kız oluncada çıkıntı oluyor,kendi kızımdan bilirim çıkıntısı vardı 3 çizgiyle. Siz bide başka doktora gidin kesinleştirin🤲🏻hakkınızda hayırlısı olsun❤️
edasontr Kiwitoveannesi erkek bebekte 3 cizgi olmaz cnm malesef ve pipi altta olmaz yukarda olur diye bliyorum ben
Kiwitoveannesi edasontr öğrenince unutmazsınız yazın banada ben erkeğe benzettim sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah benimde oğlum olacak 21 haftalik aynı fotoda bizde var
Anneadayiii__ edasontr rica ederim bu arada bebek bana erkek gibi geldi Allah gönlünüze göre versin 🌸
edasontr Anneadayiii__ sağlıcakla gelsinde insallah bakalım net ogreniriz olmadı yarın baska ozele gidiyim ogrrenmek icin
edasontr Anneadayiii__ cinsiyeti erkek diyen mi evet özelde iste bugun devlete gittim bide o baksın diye 2-3 dk gec geldm gitmis hemen giremedim