Zmra-13 Doktorum en son adet olmadan önce test verdim hamilesin 2 hafta sonra grl dedi yarın tam 14 gün olucak randevu aldım bebeği ve kalp atışlarını duyarmıyım acaba
Badeveannesi Zmra-13 benim haftamdasn son adet tarihim 3 Kasım bende pazartesi giidp bebeği görüp kalp atışını duyucam
Zmra-13 GizemTuzcu Birde benim doktorum izinde başka doktora randevu aldım doktor bana kendi doktoruma randevu al dedi ama sırt ağrım çok olunca korktum bende beklemedim pazartesiyi yarına aldım o yüzden
Zmra-13 Badeveannesi Valla ikinci hamileliğim kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım kusmam yok bulantım yok sanki hamile deilmişim gibi gelyo bazen kızımda çok erken kusma felen oldu bunda bi değişiğim
Zmra-13 Aygun197 Bu doktorda alttan muayene etmiyo üstten bakyo nedeninide sormuyom terslenmemek için
Badeveannesi @“Zmra-13”#p30614177benimde ikinci oğlum var bakalım nasıl olucak kız istiyorum ya hadi hayırlısı
Zmra-13 Badeveannesi Bende bi kızım var bide oğlum olsun istyorum rabbim sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin gönlümüzden geçenler inşallah olsun
Badeveannesi Zmra-13 alttan muayene düşük riski taşıdığı için bakmıyordur benim ilk gebeliğimde baktılar sonra kanamam oldu progestan başlamışlardı o yüzden bunda baktitmadim
Aygun197 Zmra-13 bende ilk üstdən bakdı sonra dediki duyulmuyor altdan bakıcam kalp atışlarını duymak için, sor bence ben her şeyi soruyorum bizim hakkımız yani
Nurasl1 Sat 27 EKİM benimde uygulamaya göre 6+6 haftalık şuan 28 Kasım’da alttan kese gözüktü asa yukarı 3 haftalık dedi yarın kalp atışı doğru olarak kaç haftalık olduğumuz belli olucak İnsllah
Zmra-13 Nurasl1 Ben gittim 6+3 haftalık tam haftasına göre aynı gdyo dedi keseyide bebeğide gösterdi doktorum üstten baktı direk göründü
Nurasl1 Ahbenimcanumm v yerinde bir sorunu yok Zmra-13 bugün bizde bebeği gördük kalbide çok şükür yaaaa 6+4
Haticesavas Zmra-13 çok sevindim cnm senin adına inşallah sağ salim kucağına alirsin benim de 6+2 5 hatfalikken keseyi gordu pazartesi randevum var bebegi ve kalp atisini dinemek için