İlkinde gece yapmıştım testi pozitif inanamayip 3 test yapmıştım üstüne üstlük idrarima bile inanmayip farklı idrarlarimla tekrar tekrar yapmıştım idrarın bozuk olacağını düşündüm o kafayla😅 eşime hiç bisey demeden sabah onu işe gönderip arkasından hastaneye çıkmıştım kan verdim o işten gelene kadar çarşıya gidip kutu zibin emzik balon falan almıştım zibindan ikimizin ailesi içinde aldım tek tek babaannem halam amcam dedem teyzem anneannem yazılı olanlardan falan😅 akşam işten gelmeden eve gelip kutuyu ve balonu hazırladım bebek şeklindeydi balonlar bir kağıda da ‘pabucun dama atıldı babacığım ben geliyorum yazmıştım’ öyle söylemiştim 😅
İkincisini işten gelirken test al yedek dursun demistim regl oldum diye bi kaç gün öncesinde söylemiştim ihtimal vermemiş gelir gelmez yaptım pozitifti testler sonra hadi oyun oynayalım diye bir kaba su koydum bizimle ilgili sorular sorup yanlis bildiğinde suya daldirdim yüzünü en son bizim kaç çocuğumuz var diye sordum 1 dedi daldirdim suya biraz uzun durdurdum nasıl ya diye bi kalktı testi verdim eline sonra hemen hastane yolunu tuttuk 😅😅