Matmazell19 Kızlar doğuma çok az kaldı sepet beşiğim var ama içi yok nerede satılıyor nereden bulabilirim bilmiyorum 😢 bayadır arıyorum lütfen yardımcı olurmusunz
Cceylann01 Matmazell19 gogle yaz canim çıkıyor n11 ve hepsi burada da satiliyor yada uyku setleri yapan ınstegramda sayfalari var siparis verebilirsin ordaan
Kgndus Matmazell19 içi yok derken uyku seti mi yok yatağı mı ? Trendyolda falan var internete yaz sepet beşik yatağı veya sepet beşik uyku seti diye çıkar canım
Beceriklianne Matmazell19 cancazım aynı durumu yasadım inan bulamadım bulunduğumuzda cok pahalı dedi ben naptım babymoll gittim yeni besik aldım hemde örtüsü filan içinde 1.500 TL . Örtü dıktirme parası degil aldım digeri baska birine vercem
Nazli2_ Matmazell19 Matmazell19 beybituğ trendyolda var Instagram sayfasına yazardan model atarlar Instagram’da alınca daha uyguna geliyor kapıda nakit ödeme var
Kgndus Matmazell19 benim yazdığım gibi yazarsan bir sürü çıkıyor canım bi daha bak istersen yorumları iyi olan ürünlerde var baktım ben sen bi daha incele sadece ölçülerine dikkat et küçük gelmesin beşiğe
Matmazell19 Beceriklianne cidden ya beşiğin kendide ucuz bende en son öyle yapcaktım ama hazır beşik var napıyım dedim araştırıyorum beşik hafta snu elime gececek bakayım belki ni yerinde bi sıkıntı vardır direk yenisini alırım diye bekledim uyku seti için 😂 bakıp ona göre alcam trendyolda 400 küsüre buldum