Yazmelegi_ Eylemsenet 35 te sezeryan için gün verdi kendi istegimle ama normal gelirse o zamana kadar normal olacaktı oda bebek 2 gün erken geldi zorunlu sezeryan oldu
Aaa122 NoNameee bende 36. Haftayım 25 aralığa verdi hatta 22 Aralık da olabilir dedi de ben cuma olunca istemedim haftaiçine denk gelsin diye
Eylemsenet Sağlıcakla vakti zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşALLAH RABBİM dualarım sizinlee güzel annişler👼🏻🥰😍🧿🧿🧿🧿
bbusratass Doğum tarihi verilenler sezaryen olacakları için mi veriliyor yoksa yani normal doğumda belli olmuyor sonuçta yanıtlayabilir misiniz ☺️
2melek_anne bbusratass sadece sezeryan için gün veriliyor onun dışında kötü bişey olmadıkça bebeğin gelmesi bekleniyor 🤗
Aaa122 NoNameee 36+3 deyiz benimkinin gelişimi 2 hafta önde ondan dolayı da 2 hafta önce ki kontrol de 2.700 du kilosu cumartesi kontrol var bakalım kaç oldu
Eylemsenet Reyhan_krby88 2 ocakta da bize gün vericek 😍 sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin RABBİM🧿❤️
Eylemsenet mommys1 sağlıcakla gelsin inşALLAH 😍 bi 2 ocakta gideceğiz 36 haftalık oluyoruz o zaman ALLAH nasip ederse normal mi sezaryen mi ona karar vereceğiz doktor çatı muanesi yapıp öyle karar vericek 🥲
mommys1 Eylemsenet ben en basından beridir sezaryen diye tutturduğum için doktor ameliyat için kan aldı ona baktı gün verdi 😂