alleynagg18 Süleymaniye kadın doğum eğitim araştırma hastanesinde doğum yapan var mı nasıldı ilgilendiler m i
Gozdecaner alleynagg18 bildiğim tek bir Süleymaniye kadın doğum var zeytınburnunda yedıkule asagısında kalıyor Orayımı soruyorsunuz
Gozdecaner alleynagg18 güzel ilgili zaten kadın doğum üstüne bir hastane ama her zaman aynı doktora denk gelemeyen oluyormuş
Bbuusra alleynagg18 Valla benim çevremde hiç olmadı en son annem kardeşimi orada doğurmuştu ki o bina yıkıldı yenisi yapıldı. Çam Sakura varken orası neden, çevremde devlette yapan oldu ama orada hiç olmadı. O sebepten pek emin olamadım.
Bbuusra alleynagg18 Yani şu an devlette en iyisi. Hem de yenidoğan yoğun bakımda vardır. Düşük yapma sebebiniz hastane kaynaklı değildir heralde çünkü bariz doktorun yapabileceği bir şey olmuyor düşüğe bebek tutunamamışsa er ya da geç düşüyor. Bende yaşadığım için hem de genel de sağlıksız bebekler düşüyormuş. Doktorum öyle söyledi.
alleynagg18 Gozdecaner sadece bi kere kayıt açtırcaö ve doğum için gidicemde doğuma zaten bişey kalmadı 33. haftamız biticek
Krdg Gozdecaner Geçenler de çam sakuraya alakalı post vardı, pek iyi olduğunu söylememişlerdi hatta ebeler doktorlar bağırıyor vs falan yazılmıştı oraya gidecektim onları görünce vazgeçmedim değil. Tabi ne kadar doğru ne kadar yalan bilinmez.
Bbuusra Krdg Arkadaşım orada doğum yaptı. Çok mennun kaldı ve hiç bir sorun yaşamadı. Çok rahat olarak anlattı. Devletin çoğunda zaten ebelerin bağırma durumu oluyormuş. Çünkü gebe onun dediğini yapmayıp ebeyi duymuyormuş bile.
Krdg Gozdecaner Biliyorum, aralarda çam sakura vardı bende ona istinaden yazdım. Siz yazdınız sandım da başkasıymış 😂😂