Seselif Kızlar merhaba, adetim 2 gün gecikti idrar testinde çok silik çıkınca kan vermeye gittim,beta degeri 132 çıktı.Doktor sonuca göre yarın gel muayene edelim dedi ama değer çok mu düşük, biraz muayne için beklesem mi gidince tekrar kan alırlar mı acaba
Nerisnefes Seselif benimde 165 cikti ilk beta saglik ocaginda sata gore biraz deger dusuk dedi hastaneye bi git gprun dedi ultrasona gittim doktor kese gozukmuyor daha cok yeni olusmus 10 gun sonra gel dedi bi kanama yada ters giden birsey yoksa korkulacak birseyde yoktur 10 gunu bekle demisti ben dayanamayip 3 4 gun sonra tekrar beta verdim kasik agrilarim vardi korktum deger guzel yukselmisti hala kese gormedik kese 2000 ustunde falan gozukuyor diyorlar
Seselif Nerisnefes bugün doktora tekrar gittim 132 için değer düşük dedi tekrar bugün kan istedi sonucum 225 çıktı..Çok mu düşük yoksa yeni olduğu için mi anlamadım artık gitmicem biraz beklemeyi düşünüyorum hergun kan verince de ayrı stres oluyor insan
Seselif Damlaalyz bana moral oldu doktor çok düşük değer dedi başka bişey demedi moralim bozuldu sağolun inşallah sağlıklı gebelik olur cümlesiyle 🙏