koomikbiranne0507 Benim 22 iki ay önce kimyasal gebelik oldu geçen ay eşim burada değildi değerlendiremedi bu ay değerlendirdim bakalım yine bi göğüs sızlaması ve kasık ağrısıyla uyandım ama bu ay kendimi kaptırmıcam dedim sanki bi daha kimyasal olursa diğe
koomikbiranne0507 koomikbiranne0507 u arada ilk gebeliğimde yumutlamadan 10 gün sonra kan vermişti çıkmıştı adetime 6 gün vardı idrarda çıkmıştı kimyasal gebelikte adetime 6 gün varken bişey çıkmamıştı 4 gün kala silik bi çizgi çıkmıştı zannediyorum hcg düşük olduğu için silik çıktı
Motherscup Benimde 23′ü 5aydir olmuyor amh 0,29 zor gibi gözüküyor ama eger bu ayda olmazsa yumurta takibi yapilacak beklemedeyim bende umarim bu ay tutar 🙂
Hndndemirbas Belirtisi olmaya başlayan var mı ben kendimi anlayamıyorum sanki her ay kendimi hamile gibi hissetmeye başladım artık 🙈
xEndless Geçen ay kimyasal geçirdim, reglime 8 9 gün varken halsizlik ve göğüs ağrım çok vardı . Şimdi 8 gün var reglime yine halsizlik ve kasık ağrısı yaşıyorum bakalım ne olacak
Hndndemirbas xEndless kasıklarımda ve belimde benimde ağrı var birde sürekli baş dönmem var ama biraz gribal durumumda var o yüzden de olabilir tam anlayamıyorum
Tuce- Benimde inanılmaz bel ağrım var kasık az ama ağır mı kaldırdım ondan mı belim ağrıyor bilemedim hayırlısı 🙏🏻
Hndndemirbas Tuce- Test bende yapmayacağım geçen ay 7-8 tane test yaptım sanırım o kadar stres oldum ki bu ay regl geçmesini bekleyeceğim
Motherscup Hiç bir belirti ağri vs yok buayda olmadi bence öyle hissediyorum ben😐 Saldım zaten artik vardir bundada bir hayır diye test yapmayacağım
koomikbiranne0507 Bi belirti yok şuanda bi kaç gün önce göğüslerim sızlıyodu ve ara ara ağrı giriyordu kasımlarıma ama yok zannediyorum bu ay olmadı çünkü hamile kalınca bariz bi şekilde hissettiriyor bende kendini
koomikbiranne0507 Tuce- benim cuma günü adet günüm dü yani dün ama ben pazartesi test yaptım negatif çıktı adette olmadım 1 gün geciktim olsa silikte olsa çıkardı diğe düşünüyorum hiç bi belirti yok çünkü