Asus1 Reyhannnnn06 canım biraz uzun bir yolculuk ama mecbursan eğer 2 saatte bir mola vererek molalar yürüyerek belki yapılabilir ben 4 5 saat kadar bir yolculuğa çıkacaktım doktorum böyle önerdi en geç 2 saatte bir mola verin dedi
Reyhannnnn06 Kardeşimin nişanı aslında bebegimmi hiç tehlikeye atasim yok ama bir yandan kardeşim karar veremiyorum
Asus1 Reyhannnnn06 yaa şimdi kardeş dedin benim kardeşim nişanlansa bende giderdim heralde bence doktoruna sor bir erken doğum tehdidi falan yoksa gidilebilir belki
hemsireanne16_ @Reyhannnnn06 33. Haftada bende çok uzun değil ama otobüsle 2 saatlik yolculuk yaptım. Doktoruma sorduğumda ben 37. Haftaya kadar araba ve otobüsle 2-3 saatte bir 20-35 dakika mola verip yürümek şartıyla sıkıntı görmüyorum demişti. 35. Haftadan sonra 4 saatten fazla uçak yolculuğuna izin vermiyorum demişti.
Reyhannnnn06 hemsireanne16_ 2 saat zaten sorulmaz bile ilçeden ile gidilir. Ama benimki 8 saat mola verirsem 10 saati bulur
Seyma-10 Çok uzun bi yolculuk değil ben çok sık yolculuk yapmıştım doktorum biraz uzun yolculukta aspirin kullanmamı 2 saatte bir durup 10 dakika yürümemi söylemişti çok şükür sorun olmadı aspirin hiç içmedim söylemesine rağmen