Esra-135 Kızlar hamile değilim fakat dün sabah lavabodan cikacagim sıra da pembe top seklinde akıntım oldu neden böyle olur daha önce hiç böyle bir şey yasamadim yasayan varsa beni bilgilendirebilir mı lütfen ???
Esra-135 Hopefulmom Hayır canım spirial yok bir de 3 gündür karnım sis sanki 3-4 Aylık hamileymisim gibi hissediyorum neden böyle bir akintim oldu bilmiyorum ya .
Esra-135 Hopefulmom Canım yerleşme kanamasi desem reglime 17 gün var ve hamilelikten suphelenmiyorum fakat kasık ve bel ağrım var karnimda şişlik var .
Esra-135 Mercimeek Nasıl yani canım böbrekten derken korkmaya başladım gebeliğe engel olabilir mi aceba diye ama tekrar olmadı .
Mercimeek Esra-135 yok yok olmaz asla enfeksiyonlar böbrekleri etkiliyor ya ondan gebelik düşünüyorsan belki yerleşme bile olabilir
Beyzab95 Esra-135 bende de olmuştu normal hamile vs değilken yumurtlama döneminse yumurtlamadan olabiliyor haberin olsun ☺️ doktora gitmiştim ben o zaman yumurtlamadan pembe lekelenme olmuş
Esra-135 dolunay__ Rengim solgun ama soğuk alginligi geçiriyorum hasta oldugumdan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum ben bir de 2 gündür ağrı kesici içiyorum ve reglim biteli daha 6 gün oldu . Bir daha ki reglime 17 gün var dediğim gibi ben anlamıyorum hamile olsam nasıl regl oldum kafam almıyor şu an merak içerisindeyim .
Esra-135 Beyzab95 Canım benim de aksamia beyaz şeffaf akıntım oldu galiba yumurtlamadan dolayı oldu ama daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı bu yuzden korktum .
dolunay__ Esra-135 bazen regil olunuyor canim ve bir bakiyorsun hamilesin hakinda hayırlısı olsun Inşallah
Beyzab95 Esra-135 evet bende de 1 kere olmuştu çok korkmuştum hemen doktora gittim yumurtlamadan dolayı olduğunu öğrendim eğer için rahat etmezse git ama ☺️