Musculus_sartorius Esim noddle eristesine takti, soya sosudur filan aldi, yaptik bi guzel yedikten sonra acip bakmak aklima geldi. Soya sosu hamilelikte yasakmis. 1 litre su ictim etkisi azalir belki diye, kendimi kusturmayi bile dusundum.. Genetigi oynanmis oldugu icin sanirim yasakmis. İcim hic rahat etmiyor 😢😭
Aybebek Musculus_sartorius canım konuyla ilgili bilgim yok yukarda kalsin diye yazıyorum.. bebek hareket ediyormu
Erham Musculus_sartorius yenmesi yasak olan bir şeyi 1 kere yemekle birşey olmaz bu kadar dert etme stresten zarar vereceksin. Dr lar yasak olan yiyecekleri bile çok canınız çekerse nefsinizi söndürmek için yiyin diyorlar
Musculus_sartorius Aybebek 16. Haftalik daha hareketlerini henuz hissetmeye baslamadim ama yarin doktor kontrolum var
Musculus_sartorius Erham insanin ici rahat etmeyince burasi iyi oluyor ya.. Bunlari duyunca icim rahatladi
Musculus_sartorius Pelus ya petrol urunuyle yagi cikariliyomus sanirim bide gdo lu imis nette anladigim
Esraburhnkulu Musculus_sartorius ayyy amann ben Allahtan takmıyorum böyle şeyleri canımın istediğini yiyorum arkadaş.. ilk bebegimdede böyle canımın istediğini yedim ve sağlıklı bi doğum yaptım bundada böyle olcam inşallah tabi allaha kalmış herşey
Musculus_sartorius Esraburhnkulu gunumuzde sebzeler hatta yedigimiz ekmekteki bugday bile kimyasal gubreler yada ilaclar kullaniliyr. Zarardan kacisimiz yok ama enaza indirgemek umidindeyiz 😐
Buseamaikizlerburcu Musculus_sartorius bikereden bisey olmz bidaha cok dikkat hazir gida asla ama asla tüketme
Musculus_sartorius Buseamaikizlerburcu dikkat ediyorum abur cubur cok nadir sayilidir yedigim. Ama evde yapinca masum geldi sanirim cam kavanozdaki kimyasal soslar 😱
Pelus Musculus_sartorius doğru Mısır gibi gdo dan dolayı zararlıdır.. birde çok tuz içeriyor,aşırı ödem yapıyor. Neyse bir kereden bişey olmaz☺️