Gkhnm97 bebekkaradag canm sogan kurunu uygularken hamile falan kalirsan dusuk yaparmi yani onu ictigin zamanlar korunmusmuydunuz
Damla21koksal Gkhnm97 ibrâhim saracoğlu ne diyosa harfiyen uygulamıştım smdi net hatrlamiyorm dk larını falan videoları çok kendi siteside var zaten takip edin isterseniz
gevezeyazar1 Gkhnm97 benim ve eşimin bi sorunu yoktu ama hamile kalamıyodum tabiki bu işler Allah’tan ama bende 15 gün flan soğan suyu içmiştim ve hamile kalmıştım o ay mutlaka deneyin derim 👍
bebekkaradag Gkhnm97 Hayır korunmadım, soğan kürünü yaptıktan sonraki ay hamile olduğumu öğrendim ben
Asiacr Benim 1.5 yil cocugum olmadi. 2 ay klomen kullandim yumurtam olgunlasti olmadi. Sonra bu kasimda asilama oldum 2 yumurta ile cok umutluydum tutmadi. Artik o kadar yorulmustum ki esimle ocak ayinca tup bebek karari aldik. Hem benim uzulmeme dayanamiyordu hemde yasimiz geciyordu 31 yasindayim. Bu arada tum testlerimiz yapildi iki tarafta mukemmele yakindi. Yani durumumuz sebebi aciklanamayan infertiliteydi. Neyse kasimda asilama tutmadi ocakta izne ayrilip tup bebek yaptirma karari almistik. O arada bos 1 ayim vardi yani bu aralik ayi. Kayinvalidem memleketten incir yollamisti hadi bu bos ayda bir de onu deneyeyim ne olacak ne kaybederim dedim. Kafamda hep tup bebek vardi. 10 yada 11 gun 6 7 tane kadar inciri ikiye bolup kaynattim. 2 bardak cikiyordu. 1 bardagi aksam bir bardagi sabah ictim. Bazen bir iki tane de yerdim. Ve bu ay hamile oldugumu ogrendim. Suan 4 +6 gunluk hamileyim keseyi gorduk rabbim kalp atislarini da gormeyi nasip etsin. Once rabbimin yardimi sonra incir kuru diyorum. Insallah tez zamanda annelik duygusunu hepimiz yasariz