Metehanin_annesi Didemcann sizin iyi yine ben 32+6 yani pazartesi günü gitmistim 1863 dedi bende az diye seyaptim doktora oda yok az degil haftasiyla uyumlu dedi
Kaderrrrravc Filiz_76 kaç kilo doğdu acaba doğum oldu mu benim de 32 haftalık 1600 Gr dedi az 1 hafta geri
ipeklinaismom Kaderrrrravc merhabalar sonuç nasıl oldu sizin bizede 32+0 iki hafta karın çevresi geride dedi 1634 gram 42 cm dedi
ipeklinaismom Kaderrrrravc bende hep öyle okudum minyon olcak vs yazıyor ama doktor beni bayağı panik yaptı yarın tekrar ntsye giricem suyu azalmış dedj birazda
ipeklinaismom Kaderrrrravc 1634 doktor dedi yolladığı radyoloji uzmanı 1800 civarı dedi kilosunu doktora sorduğumda cihazdan cihaza fark edebileceğini söyledi hangisine inancagimi sasirdim
Kaderrrrravc ipeklinaismom benimde su sınırda aslnda bağlantılı şeyler bebegn idrarı o az beslendiği için su da az oluyor
Gggg-12 Didemcann normal normal benimki içerde sıkışık olmasına rağmen 1 kilo 935 gram çıktı normal dedi 32+1 dicektim ki aralıkta açmışsın postu 😂😂