Busearslnn Merhaba arkadaşlar 2 aralıkta transfer olmuştum pazartesi günü kan testi verdim 324 çıkmıştı bugun tekrar verdim 804 çıktı 1 katından fazla artış var ikiz olma ihtimali varmı ?
busraaa10 Busearslnn benimde öyleydi artışım ama tek 😍 çok istemiştim ikiz olsun ama rabbim sağlıklı kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🩷🌸
minikmucizeemaak Busearslnn 1 Nisan da 12.58 di 3 Nisan da 79.41 oğluma kavuştum şükür ilk haftalar da hızlı artış normal demişti doktorum 🥰
2prensesannesiiii Busearslnn 3 kat artışım olurdu benim ama ikiz değil kızımı doğurdum sadece🥰 bende ikiz mi acaba demiştim
minikmucizeemaak Busearslnn 5+0 da gördüm tam canım karından 1 Nisan da gebeliği öğrendim 12.58 ile 11 Nisan da keseyi gördük
Busearslnn minikmucizeemaak bende cumartesi günü gidicem 2 aralıktı transferim o zaman gözükür dimi canım ?
minikmucizeemaak Busearslnn Görünenilir tabi ama daha geç görenler de var göremezsen hiç sorun etme benim karından gördük doktorum çok ufak diye anlayamazsan alttan da bakalım istersen dedi ben alttan da baktırmıştım ama üstten de net belliydi. Bazıları 7 8 lerde de görebiliyor o yüzden sorun etme göremezsen de 🥰
Elmas38 Arkadaşlar betası 0.36 çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmı sonradan yükselebilir benim 20 gün adetim gecikti 8zinde test yaptım idrar testi silik çıktı ama negatif 0.36 çıltı yağrın tekrardan yaptıracağım hala adet olmadım