Eslem2112 Kızlar 22+4 günlük hamileyim ve plasentam asagidaymis nolacak bilmiyorum öyle olanlar var mı
umena Eslem2112 umarım düzelir 🌹 benim hamileliğimde 33 haftada düzelmişti şaka gibi 30 dan sonra düzelmez demelerine rağmen
Eslem2112 umena duzelirmi bilmiyorum nasıl farkedilmedi onuda bilmiyorum 19 haftalıkken gittim ağrım var dedim doktor doğru düzgün bakmadı
YarenUmut Eslem2112 strese girmeyin. İçinizi ferah tutun. Ağır kaldırmayın dikkatli olun. Gerisi de Allaha kalmış
Sunseett52 Haftamda aşağıdaydı 29. Haftamda yukarı çıktı. Ama bol bol istirahat edin kendinizi asla yormayın
_tuuggcce_ Strese girmeyin. Rahim büyüdükçe yukarı çıkma ihtimali çok yüksek. Benimde 22.haftamda çıkmıştı. İlişki yasak oluyor. Progestan vermiş olabilir doktorunuz diye tahmin ediyorum, bana vermişlerdi de
esraauznts Bende 17+4 haftalığım banada geçen hafta aşağıda dedi. Hatta tamamen rahim ağzını kapatmış dedi. Çok korkuyorum inşallah düzelir bizimde. Bebek büyüdükçe yukarı çekme olasılığı var dedi doktorum inşallah öyle olur 🤲🏻 @Eslem2112
esraauznts Bu durumu yaşayan arkadaşlar nelere dikkat etmemiz gerekiyor sizlerde yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler 🌺
Eslem2112 Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim ve perinatoloji doktoru plasentan aşağıda değil dedi sol da