Mel53 Kızlar selam, Burda hep okuyorum babynest, reflü yatağı, beşik, park yatak.. yani ben sağlık açısından reflü yatağı almak istiyorum. Bunu yatağımın üzerine koysam oluyor mu? Yoksa beşikte alıp, onun içine mi koyuyorsunuz. Ben bilgisizim de biraz bu konularda, yardımcı olrsanız sevinirim:)
reinamm Mel53 canm ben beşiğe koyacam gece yatarken. Ayrıca salonda falan oturduğmda yine onda yatıracam gözümn önnde olsun diye
Alinmavi Mel53 babyneste gerek yok reflu yatagi da bebegin reflusu varsa iyi reflusu olmayacak belki. Reflusu olunca da yatagin altina baş kismina battaniye gibi bir sey koyup yukseltebilirsiniz. Her hakukarda.mutlaka ya besik ya park yatak alin reflu yatagi illa almak isterseniz park yatagin icine koyarsiniz.
NurDemir Canım reflü yatağını istediğin yere koyabilirsin.Dilersen gündüz koltuğun üzerine koy orda uyut bebeğini,gece yatağın içine koy üzerinde yatır.
Mel53 NurDemir altında zaten düşmemesi için bi zımbırtı var gördüğüm kadarıyla.. düşmez ordanda değil mi? En azından bi 3/4 ay
Mel53 reinamm yaa park yatak vs şu an için almiyim ben dimi:( zayen o kadar durumum yok, en mantıklı ne yapmalıyım diye öğrenmek istiyorum. Beşik alayim, onun içine koyayim reflü yatağını... öyle 3/5 ay uyur değil mi? İdare eder
reinamm Mel53 park yatak inan ki çok kullanışsız 🙄sepet beşikte öyle. Miniçoda inanılmaz indirim var. Ne gerek var o çadır gibi şeyi almaya.
NurDemir @Mel53 canım açıkçası o durum beni de tedirgin etti o yüzden reflü yataklı babynest aldım ben kenarları babynest gibi kalın yatak kısmı reflü yatağı şeklinde eğimli.Ama sadece reflü yatağı kullanan da çok kişi var.
Azer NurDemir bnce park yatak al eninde sonunda alcan 2018 fiyatları ile al zam gelmeden uygun olanı var bide bnde baya araştırdım park yatağın şefaf olanı var dışardan bakınc uzaktan görebiliyorsun bebeği içine de reflü yatak al başlarda ihtiyaç oluyor uyuturken salla
Azer reinamm ama seyahate giderken kurulabiliyor istediği odaya taşır diğer yataklar varta bnce onlar çok kulllanışsız çocuk odası falan çok saçma
NurDemir @Mel53 evet canım o.henüz kullanmadık ama reflü yatağı kısmı fermuarlı çıkıyor.babnest gibi olan kısmı makinada yıkadım hiçbir bozulma olmadı.