avakadominigi 53 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim,doğumdan 10 gün sonra tartıldığımda 59 dum.Şuan 20 günlük anneyim tartılmadım.Sizde durumlar nasıl?
Nurr_22_22 avakadominigi ilk anda hızlı gidiyor kilo daha yeni annesiniz zamanla kalanı da gider kızım 10 aylık hamile kilomun çok altındayım şimdi
Aaa122 avakadominigi doğumunuz normal mıydı peki benim de haftaya sezaryen doğumum var 56 ile başladım suan 64 um
Taze avakadominigi 6 Ekim’de sezeryan oldum 68 hamile kaldım 80 ile sogrudum ikizlerimi şuan 72 kiloyum bir umut inşallah veririm ikinci hameligim.ilkinde 58 hamile kaldım 85 ile doğuma gittim 15 günde 59 oldum ama o normal doğumdu .. sezeryandn sonra metabolizmam çok yavaşladı
avakadominigi Aaa122 evwt normal dogum yaptim ama merak etmeyin sezeryan ile de minimum 5 kilo birden gidiyor.bebek amniyon sivisi ve plesanta ile
avakadominigi Meryemaydin baya vermissiniz bende kiloya yatkin biri deilim muhtemelen 59 unda altina indim
avakadominigi Taze hamilelik öncesi kilonuza 4 kilo kalmis cok rahat verirsiniz ki bir de ikiz gebelik gayet iyi ilerliyorsunuz bence
Youngmotherr avakadominigi 43 le gebe kaldım 68 le doğuma gittim hepsini verdim 4 aylık bebeğim şimdi 73 kgyim
AsELinAnneSi__ avakadominigi Bende de sezeryan oldum 1ayligiz 86 ile hamileliğe başladım 92 ile bitti şuan 86 ya geri döndüm kolay kilo verilen birisi değilim ama şükür gittiler kendi kilolarimla başbaşa kaldım 😂
Meryemaydin avakadominigi keşke 55 olabilsem, gerçekten daha sağlıklı bir görünüm vardı. Şimdi çok kötüyüm ya. Bağışıklığım düştü sürekli hasta oluyorum.
avakadominigi Taze önceliğimiz bebeişlerimiz ama aynaya baktığımızda mutlu olmak için neden zayıflamayalım ki.Ben en çok kendimi tatmin etmek için zayıflamak istiyorum biraz daha şuan 59 um hedef 55.
Aaa122 avakadominigi zaten bebek 3 kilo falan oluyor onun plesentası suyu derken 5,6 kesin gider ödem den dolayı şişkinlik de oluyor
Elifecemom avakadominigi ilk hamilelikte 70.0 le hamile kaldım 92yle sezeryan doğuma girdim 1.5 yıl içinde 66ya indim daha da verecektimde hamile kaldım , şimdi 18 haftalık hamileyim 3.5 kilo aldım penguen olma yolunda ilerliyorum yine 90lari görürüm kesin 😅😅ama bu sefer kafaya takmıyorum veriliyor çünkü 😊