Ilba_34 Gozdecaner ben doktorumdan davranışlarından memnunum ilk muayenemi başka bir doktora yaptırmıştım çok suratsız gelmişti hiç enerjik değildi ilk doktor kontrolü olmasına rağmen hiç bişey anlatmamıştı sonra görümcemin doktoruna randevu aldım Zeynep Bedia doktor başından beri ona gidiyorum görümcem de onda doğum yaptı çok memnunum çok enerjik hiç suratsız görmedim herşeyi güzelce sorunca açıklıyor ben onda doğurabileceğime güvendiğim için devam ettim ☺️
canchu Deletedmom_103 Bir anlasmaniz falan varmıydı ? Bende normal yaPacagim fiyati ezgi hanim veriyormus sanirim,pazarlik mi yaptiniz ?
1cocuklumom busraozkan33 ben 30 gaftalığım 7 haftalıkkwn doğum paketi aldım 25 bine kontrol tahlil doğum dahil en mantıklısı doğum paketi
busraozkan33 1cocuklumom ilk hamileliğim kimse bu konuda bilgilendirmedi malesef şuan gittiğim doktorun doğum paketi 40 bana doğum için 35 dedi 27 haftaligim en az on defa gidip 1000er lira verdim zaten
Aayyss busraozkan33 city 22 bin yılbaşından sonra bilemiyorum benimde yılbaşından sonra olacak doğum inşallah ocakta zam yansımaz belki
Aayyss busraozkan33 benim doktorumunda özel kliniği var ama dediniğiniz gibi doğumu city de yaptırıyor 22 bin diye konuştuk. Doktorunuz kim filiz Çayan mı
Ilba_34 Bilinmiyor-1234 ben doktorumdan çok memnunum zaten devlet hastanesinden oraya gelmiş bir doktor tecrübeli neşeli enerjik biri ssvd konusunda hiç bilgim yok maalesef
Kajdhdh Ilba_34 bende ilk hamileliğimde son ana kadar ona gittim o amaliyat olduğu için doğumumu ahmet bey yapmisti
Ilba_34 Busraucgann_ görümcem 2 çocuğunu da orada doğum yaptı çok memnundu bende memnunum şimdiye kadar kötü bişeyle karşılaşmadım hiç zaten doktorum da çok iyi memnunum ☺️
Filiz-kkn04 Bilinmiyor-1234 sezeryanı sormamıştım ama yılbaşından sonra iyice artar ama doktorumdan çok memnumum
aslhnkrts9 Knergiz ben medinova için sordum fiyatı 20 bin dediler normal doğum için arkadaşım livaya gidiyordu o da oraya sordu şuan 18 bin demişler Liva da doğum fiyatını ama yeni yıldan somra zam gelicek 20yi 22yi bulabilir demişler
Bbuusra Bilinmiyor-1234 Ankara Çukurambar Koru Hastanesi doğum paketi 21.250 ya da 22.250 ödedik Mayıs ayı fiyatı, ek olarak detaylıya da başka bir yerde 2250 ödedik. Doğum şekli fark etmiyor.
Ilba_34 Gozdecaner geçen hafta sormuştum fiyatı zam gelir mi dediğimde size kesin şu zaman da zam gelecek diyemem dedi oradaki çalışan ama yeni yılda zam olur büyük ihtimalle
aslhnkrts9 Bilinmiyor-1234 evet gebe okuluna giderken gezdik hastaneyi ebeler çok iyi karşıladı benim doktorum da benim doğum zamanı orda olmayacak ama yine de orası olsun istiyorum yeni gelen ebeler çok ilgililer
Kajdhdh Bilinmiyor-1234 aslinda öncelikle devletin desteklemesi lazim ama bence 2-3 sene sonra bu durum düzelir diye tahmin ediyorum
aslihankya İstanbul özel Güngören hastanesinde normal doğuma 8.500 zorunlu sezeryana 10.500 isteğe bağlı sezeryana ise 15.000 tl dediler.Tabi yılbaşından sonra değişecekmiş bakalım ne olacak. Doğumum Nisan ayında bakalım ne kadar fiyat verecekler.