Mamimerve Duygu0621 Duygu0621 sağlıcakla gelsin insllah hayirlisiyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Busra_27_34_ Duygu0621 ay bizimde iki yilimiza üç ay kaldı bende burdayım yeni ve yeniden ❤️😁21 aylık kızımla 7 haftalık gebişten merhabalar😁
Duygu0621 Rohaaa valla canım ben daha gitmedim hastaneye test yaptım pozifit çıktı , 2. Gebeliğim olduğu için evham yapmıyorum fazla . 1-2 hafta sonra kontrole giderim keseyi ve kalp atışı alabilmek için
Rohaaa Duygu0621 anladım cnm bnmde 2. Gebeliğim pazartesi gidicem bnde ins 😍 bu arada bnm belirtiler yok oldu normal mi ağrılar kramplar falan sende de aynı mı yada normal mi
Duygu0621 Rohaaa canım benim şuanlık bir belirtim yok , ilk gebeliğimde de yoktu sadece son ağlara doğru bebek ağırlaştıkça sırtım ağrıyordu
Rohaaa Duygu0621 çok saol canım bnm hep birlikte insallah rabbim sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin bize 🤲😍
Duygu0621 Busra_27_34_ bu arada ben betama baktırmadım direk ultrosana giricem öyle oluyordu değilmi yani doktor kan sonucu istemiyor yoksa istiyormuydu
Busra_27_34_ Duygu0621 yani ben emin olamadigim için baktirmistim ama gerek duyulmuyor haftama göre hesapladım 6 haftalık iken gittim hem keseyi gördüm hem kalp atışını zaten doktorlar bu haftalarda bir genel tarama kan testi istiyorlar 😊