Merhabalar arkadaşlar açtığım postalardan bilenler bilir 3 gebelik kaybım var ve sağlıklı bir oğlum var 30 aylık su an 11+4 haftalık hamileyim 7. Haftalarda yoğun kanamalar yaşamıştım 10. Haftaya kadar ara ara lekelenmeyle devam etmişti bu arada benim kan sulandırıci iğne kullanmam lazım kayıplarımdan dolayı ama kanama alanı ve kanama yaşadım diye yaklaşık 3 haftadır kullanmıyorum en başından beri progestan hap kullanıyorum ve 1 hafta progestan iğne kullandım bugün kontrolüm vardı şükür bebeğim iyiydi güzel hareketleri vardı kanama alanı da küçülmüş dedi doktor progestana devam dedi kan sulandırıcı iğneyi de 1 hafta daha yapma dedi bu arada ense kalınlığı burun kemiği vs iyi dedi kontrol gününe kadar öldüm öldüm dirildim ama rabbim şükür bana güzel haberler almayı nasip etti abisi gibi güçlü bebeğim ikinci oğlumda da çok yoğun kanamalar kanama alanları bir sürü sıkıntı yaşamıştım şükür doğdu darısı bu bebeğime inşallah inşallah herhangi bir sorun çıkmazsa 1 ay sonra gideceğim kontrole bu da bebeğim doktor herhangi bir tahminde bulunmadı ama az çok cinsiyet tahmini yapabiliyorum ben iki oğlumunda ultrason resmi aynı böyleydi yanılmak isterim ama bu da erkek gibi neyse en önemlisi sağlıcakla kucağına almak kızmış erkekmis bunlar hiç önemli değil önemli olan hayırlı evlat olması bu arada geçen gün bıçak makas denedik ben Makasa oturdum yani kız çin takvimine ve kan yenilemeye göre kız ama en başından beri erkek hissediyorum rüyalarda da erkek gördüm ama bakalım belki de ben yanılıyorumdur bu sefer rabbim inşallah doğum yaptığımız günleri de yazmayı nasip eder 🥰🤲