Deletedmom_87 Kizlar bizim burda bir kadın var ebedir yanına gittim anlıyor bu işlerden bana dedi senin rahmin kalınlaşmış bir kaç bitki ve soğan iç dedi sizce doktora gitmeli miyim hamile kalmaya engel mi acaba ne olur yardım edin çok korkuyorum
aslhnkrts9 Deletedmom_87 zaten rahim duvarının kalışlaşması lazım hamile kalman için sen bi kadın doğuma muayene ol yinede
Adenala Deletedmom_87 Bence kadın doğuma git canım rahim kalınlaşması için bilip bilmeden soğan suyu içersen rahmi temizler hamile olma ihtimalin var mı bu ay için peki
busraozkan33 Deletedmom_87 şöyle ki ben bekarken rahim duvarı kalınlaşması yaşadım çok ileri seviyeydi ve tehlikeli bişey ama evlendikten sonra gittigimde doktora bu hamile kalmak için iyi bişey rahim kendini bebeğe hazırladığı zaman kalınlaşır demişti
ruveyda123 Deletedmom_87 benim hamile olmadan önceki sorunum rahim kalınlaşmasıydı aşırı yoğun adet kanamam oluyordu doktorum fitil vermişti ilk başlarda gayda etti ama sonra yineledi çoban çantası otu çok iyi geliyordu onu uyguluyordum bebeğim olmaz siye çok korkuyordum fakat ilk denememizde Rabbim nasip etti hamdolsun şuan 25 haftalık hamileyim darısı size inşallah 🌸
Deletedmom_87 Adenala yok canım Adetten 3 4 gün önce Çok afedersin ilişki oldu ama sonra adet oldum ama her zaman ki gibi değil 1 gün gördüm bir pedi doldurmayacak kadar sonrasında 3 gün leke leke gördüm
Deletedmom_87 busraozkan33 yaa umarım inşallah Bende internetten baktım çok korktum rahim kanserinden falan bahsediyordu ama şuan içime su serptiniz adet olunca Muayeneye gidecem
Deletedmom_87 ruveyda123 amin İnşallah Allah razı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
ruveyda123 Deletedmom_87 amiinn inşallah, sizede sağlıklı hayırlı bir bebiş nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️