Sevcanapaydin Annesimelegi 2014 şubat dogumlu kızım var, şimdi ikinciyi salı günü sezeryanla doğurcam 4 yaş 11 ay olacak arasinda.bu sene kızım kreşe gidiyor.erken düşünürsen bence ilk çocugun kreş vakti gelmeden doğmalı çünkü benim gibi kara kara kim götürüp getircek diye düsünür durursun 🙈 çünkü çok severek gidiyor onu mahrum bırakmak istemiyorum.yada ikinci seçenek olarakta 2.sınıfa başladıgında doğabilir benim fikrim bu 🤔 yardımcı olacak çevrende aile yakınların varsa bu fark etmiyor bence
Annesimelegi Sevcanapaydin Rabb'im nasip ederse 2.5 3 yaş olsun istiyorum Onun içinde 3 4 ay sonra harekete geçmem lazm 😅 Dediğin gibi okula başladığı sene zor olur Ki zaten ozaman kadar beklemem heralde💕
EnginDenizim Anestezi 🙏🙏 MaşaAllah rabbim kucağına almak nasip etsin ikisi bir buyuyecekler ne güzel💕
tomurcukannesi Annesimelegi bence en az 2.5 olmalı. Ben 1. Çocuğa gerekli ve yeterli ilginin gösterilmesinden yanayım. Tuvalet eğitimide verip sonra ikinciyi doğurmayı düşünüyorum.
Annesimelegi tomurcukannesi bende 2.5 3 yaş istiyorum nasip olursa inşaAllah 2 yasa girince tuvalet eğitimine başlarım diyorum bakalim hayırlısı
hohomoromu Annesimelegi ben 2 bucuk 3 yas olmalı cunkı 3 yasından sonra kıskançlık daha farklı boyutlar alabılıyor gördüğüm kadarıyla çevremde 3 yas ve asagısı pek idrak edemıyor durumu onla beraber büyüyor 3yastan yukarısı her şeyin farkına varmaya başlıyor ona gelen hedıyelerı kıskanmaya anne babayı kıskanma vs cock ıcın 4-5-6 civarında kardeslerı olan cocuklar psikolojik olarak daha cok etkılenıyor dıye tahmın edıyorum tabı her çocuk ıcın aynı olamayabilir bu durum benım düşüncem 😊
Deletedmom411 3.5 yaş olacak arada nasipse doğuma son 43 gün gösteriyor hatta daha az. Bana az bile geliyor fark Ankara da tek başımıza yaşıyoruz aile uzakta sıkıldığımda aileme bırakma gibi bir şansım olmayacak nasıl olur ne olur bilemiyorum 😑 oğlum çok ilgi istiyor babasından bile kıskanıyor karnımdayken kardeşini öpüyor sürekli alıştırmaya çalışıyorum ama incinmesini asla istemiyorum oğlumun kızım doğduğunda vakit ayıramazsam kendini yalnız hissederse diye çok korkuyorum
Annesimelegi Deletedmom411 korkmayın gun geçtikçe artk alışırsınız bi duzeninz olur inşaAllah ihmal olmaz
Azrazerin Annesimelegi valla bebim ilk kızım ilk tecrübem çok zorluydu 4,5 yaşına gelince ikinciyi doğurdum ikibciside bir o kadar sakin uslu akıllı olunca 1 yaşına girince 3. Ye hamile kaldım🤣
Merveee1 Annesimelegi ben suan hamileyim oğlum Mart’ta 4 e girecek ve herseye aklı eriyor hamileyim kardeş istemiyorum diyor 2 yas iyi bence büyüyünce böyle istememezmiş kıskançlık oluyor benimde kardeşimle aramda 2 yas var çok iyi anlaşıyorum
Elif25 Annesimelegi aslında biz ne desek boş. Bu sizin 2. Bebege hazır olup olmadıgınızla alakalı. Benim bi oğlum var 4 yaşında. Şimdide 24 haftalık hamileyim.
Annesimelegi Elif25 aslında hazır hissediyorum ama bazen kizim çok yoruyo Yok vazgeçtim diyorum 😂 Baktık ıyiyiz olsamiiki😆 Bu ikilemde yuvarlanip gidiyorum😅
Oykubehiye 6.5 yaşında bi kızım var 34 haftalık ogluma hamileyim şimdi bile korkuyorum ben ikisine bir yetebilir miyim diye keşke daha fazla yaş aralığı olsaydı diye
Elif25 Annesimelegi kendinizi dinleyin. Eşinize sorun 2. Çocuga hazırmı 😂 ben 1 yıldır istiyorum eşimi anca ikna ettim mesela. 😂 onunda hazır olması önemli