Annesimelegi Merve201119 böyle şeyler duydukça isteğim artıyo 😆 Ilk zamanlar zor olsada sonrası için isityorum 💕💕💕
Merve201119 Annesimelegi kolay değil ama zorda olmadı canım bide ikisini tek büyüttüm kimse yoktu bakacak şimdi arkadaş gibiyiz üçümüz rabbim isteyen herkese nasip etsin😍❤️
Annesimelegi Merve201119 tabiki kolay değildir ve bence ne yaşta olursa olsun kolayda olmaz 💕 sanırm 3 4 ay sonra 2.ci için niyetimi alacm😄😍
Beyza7950 Annesimelegi herkesin düşüncesi farklidir ama bizim esimle dusuncemiz kesinlikle 5 sene. Biri universiteye falan giderse digeri bizle kalsin diye :)
Arnes 4.5 yaşında oğlum var. 38+5’im aralarında tam 4.5 yıl var ... bence en ideali ama hala acaba biraz daha mı beklemeliydim zorlanır mıyım acaba dediğim oluyor?🤔🤔 hayırlısı inşaAllah.
ebrarmom08 Annesimelegi sahsen kucukken buyutmesi zor olur ama benim kiz kardesimle aramda 2 yas var gayet iyi oluyor ilk baslarda zorluk cekersin ama buyudukden sonra acaip iyi oluyor hem birbirlerine arkadas olmus oluyolar . Ben kayinvalidemlerle altli ustlu otrdgm icin evdede kalabaligiz 2nciyi dusunsem en azndan onlar cocuklarla ilgilenirken benm 1 2 saat uyuyup dinlenme sansim olur ama herkes boyle dgil tbi yardmci olcak kimsen yoksa zorluklari oluyomus annem oyle dedi hep.
Annesimelegi ebrarmom08 kvalidem cok yakin o yönden bnde sansliyim Ve Benim eşimde cok cok yardımcı bana
Nur3444ee 2 yaş ideal. Bir anaokulu ögretmeni olaraktan en dogru yaş araligi. Ne kadar fazla yaş girerse o kadar sorun artıyor. Yetişemem zorlanirim diye korkmayin ikiz bebeklerinizde olabilirdi 😊
Annesimelegi Nur3444ee cevremde okadar cok yapma diyen varkiii böyle mesajlar okuyunca mutlu oluyorum 💕 Sanırm 3 4 ay sonra 2.ci için harekete gecicem 🙇 hayırlısı inşaAllah
Cemre2019 Kızım 2,5 yasındayken ogluma hamile kaldım 3 bucuk yasındayken oglumu kucagıma aldım. Suan an kızım 7 yasını doldurdu.Oglum 4,5 yasında. Ve 28 haftalık gebeyim. Zorlukları mutlaka oldu ama herseye bedel. Tek basıma büyütmek daha zor
Annesimelegi Cemre2019 veren Rabb'im kolaylığında verir 🙇 en fazla ilk 1 sene zor olur sonra alışılır heralde ya
Esra93 Annesimelegi Büyük oğlum 3 yaşını 3 ay geçti küçük oğlum 2 aylık. Çok şükür herşeye yetişiyorum tek başıma bakabiliyorum. Tek sıkıntı abimiz kardeşini doğal olarak kıskanıyor kardeşine alıştı onu çok seviyor ama kimselerin sevmesini istemiyor. Kıskançlık dışında bir problemimiz olmadı sadece annenin işleri çoğalıyor diyebilirim :)
Annesimelegi Esra93 çevremdekiler hep büyüsün kendi ihtiyacını karsilaybilsin vs vs vs hep olumsuz şeyleri soyluyolar😐 Veren Rabb'im kolaylignda veriyodur 💕 ilerisi güzel olur diye düşünüyorum 😍