Rstasar Annesimelegi bence en az 7 yas olmali.Benim kardesimle aramda 8 yas var hic problem yasamadik hatta annem sezaryen oldu bakacak kimsesi yoktu ben okula gitmedim ben baktim ona .Eli kolu oldum yani..kiskanma falanda olmadi daha aklim basimda oldugum icin .Sizin icinde kolaylik olur yeni dogum yapinca 1-2 yasinda cocugunuzda varsa zor olabilir .Tabi herkese gore degiskenlik gosterebilir yasam biciminiz ,maddi durumunuz vs vs goz onunde bulundurmak lazim .
Annesimelegi Rstasar yani 7 8 yaş olursa kolay olur tabi ama.ben okadar istemiyorum kuşak farkı oluyo ve kardeşler cok bağlı olmuyo bence küçükken Ama.tabiki herkesin kendi düşüncesi saygı duyarim.düşüncenize 😊 Rabb'im hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah
Rstasar Annesimelegi He birde gebelik uzun ve yorucu bir surec vucut degisiyor beni cok etkiledi mesela .Calismiyorum cok skldim .Acikcasi biraz dinlenmek istiyorum :)) hem esimin kredisi falanda biter .Bende cocugum okula baslar ise baslarim 3 yil kadar calisirim diye dusunuyorum o ara.Sonrada Allah kismet ederse yaparim .Ama zaman ne gosterir bilinmez belki hic olmaz Allah nasil yazdiysa artik
Rstasar Annesimelegi bence o ebeveyne bagli siz nasil yetistirirseniz o sekilde olur biz baya bagliyiz kardesim suan 16 ben 24.Aile ile alakali
preggie Allah izin verirse ben aralarinda cok fark olsun istemiyorum. Bir yasina girdiginde insallah ikinciye hamile kalirim. Allah saglik sihhatle ilk evladima kavustursunda, en onemlisi su anda o tabi. Yasim geregi bekleme luksum yok, kaldi ki ikisi birden buyur, birlikte yuzmelerine sporlarina oyun alanlarina gotururum insallah aradan cikar ikisi birden:))