Ttttbb Kaç haftalık sezeryana alırlar ,63 günüm kaldı ilkinsezeryan buda sezeryan kaçıncı haftalarda alırlar ben hep 10 gün saymiyorum
Liv3652 Ttttbb genel de ikinci sezaryende 38+0 dan itibaren gelişimine göre gün veriyorlar benimde 25 aralıkta ikinci olucak 38+1
Mevlude_Sahin Ttttbb İlk oğlumda taşikardiden dolayı 2 hafta erken doğdu 38+3 de, ikinciye gebeyim genelde 38 lerde aşıyorlar diyebiliyorum
Mehparesultan333 Damlacaa benim şu an 36 haftalik ama gelişimi 38 yarın gün almaya gidicem hemen verir mi ki yada 2 hafta sonraya mı verir acaba
Cankuss35 Mevlude_Sahin merhaba bende gebeliğimin başından beri çarpıntı var . Sizin son zamanlarda mı olmuştu biraz bilgi verebilir misiniz
Damlacaa Mehparesultan333 36 da acil bi durum olmadikca gun vermezler ☺️ eger gelisimi dediginiz gibi onden ilerliyorise 37.haftaya verecektir doktorunuz tahminen
Mevlude_Sahin Cankuss35 Bende yoktu bebekte çıktı son kontrolümden 3 gün önce acile gitmiştim hareket etmiyor diye o zaman yüksek çıktı kalp atışı. Kontrolüm de de yine yüksek çıktı birde benim tansiyonum yükseldi gebelik şekerinden kaynaklı sanırım. Doktorum da 2 güne sezeryan günü verdi