Mucizeeeemmm Eminer 18. Haftada tek tük ama adlandıramıyodum şimdi 20haftalik olduk daha sık ve net hissediyorum.
Reyhankarabiber Aysenurs ya bende çok telaş yapmıştım sürekli kendimi dinleyip duruyordum hiç beklemediğim bi anda haraket etmişti 😁 şimdi 36+2 olduk bu sefer de günler yine geçmiyor kavuşma hasretiyle 🙄
Kardii İlk 12 haftalıkken pıt pıt kalp atışı hissettim erkek çocukları erken hissettrirmiş ve oğlum olucak çok net olarak da 16. Haftamdan sonra hissetmeye başladım şimdi gümbür gümbür 😂🙏
Pnardadas Reyhankarabiber Bizde dün 17 haftalık olduk ilk defa damar atması gibi birşey oldu heyecanlandim ama tekmeye yorumlamadim😂
Reyhankarabiber Pnardadas öyle öyle başlıyor zaten sonra sanki içinde bişeyler kayıp gidiyor gibi oluyor 😍🤗
Vethekelif 20 küsürlerde daha rahat hissediyorsun öncesinde dalgalanma şeklinde oluyor ilk bebekte geç anlaşılıyormuş suan 35 iz hareket hissetmiyormuşum önceden diyorum suan
Drkmls Eminer ben 21 de falan hissetmiştim ama bu forumda değişik insanlar var 5 haftalıkken hisseden var 😅
Drkmls Eminer 12 haftalıkken cinsiyetini zor görüyolar ne hareket hisstmesi yaa. 16 dan sonra hissedebilirsin diyor doktorlar. Ben burdakileri anlamıyorum. Nasıl hissediyolar ben 21 de anca hissettim.
Melikecoban Eminer ben de 16.haftamda hissettim yatınca hissediliyor vücudunu dinle,seyreme gibi birşey oluyor pıt pıt diye sonra da balik gibi yüzmeye dönüyor 🤗🤗