Hulo2105 rabiaozcans özel bir sağlık kabinine gittim verdim. Sağlık ocağı yarın sabah 8-10 arası gel sonuçta ertesi günü çıkar diyince bekleyemedim özele gittim valla. Doktor bey en gec 1 de çıkar ben size atıcam sonucu dedi. Mecbur onu bekliycem yani❤️😂
Gmzesr Hulo2105 bize de haber ver ikimiz de aynı gecikmeyi yaşıyoruz ve ikimiz de aynı gün testte ikinci çizgiyi gördük ben kanı yarın vereceğim umarım güzel sonuçlar alırız 🙏🏻❤️
Nuralkan Hulo2105 benimde ilk yaptığım böyle çıktı bir hafta sonra daha da netleşti ara ara test yapmaya devam et belirginleşince doktora gitmelisin ben öyle öğrendim hamileliğimi
Hulo2105 Baharctn solda üç nokta var orda resim yükle yazıyor. Yükledikten sonra url var internet sitesi kopyala yazıyor onu kopyalayıp buraya yapıştırın
Baharctn Hulo2105 teşekkür ederim 🌼 bende bugün yaptığım testi atcm aynı testten yaptım hayırlısı siz de yorum yaparmisiniz yarın kan vermeye gidcm
Baharctn Hulo2105 üzmek istemme ama ben da daha önce yapmıştım negatif çıkmıştır sizinkiyle aynı olmuştu ama yeni olduğu için silik çıkmış olabilir
Cgdmerl Baharctn kan vermenize gerek kalmadan bence pozitif bu, ben de böyle öğrenmiştim ertesi gün bir test daha yaptım o da böyle pozitifti. Tamam dedim artık hamileyim 😊
Baharctn Hulo2105 😂 yaaa bende tam emin olmak için kan vermeyi düşünüyordum ama yine de vereyim inşallah sizinki de pozitiftir ☺️❤️