zelium12 Yarın 40+1 doktorum sabah 6.30 da suni sancıyla doğumu başlatacak. Bugün kontrolde alttan bebeği uyardı kanamam var o yüzden. 2 cm açıklığım varmış bugün biraz daha hareket yapıcam. Yarın beni neler bekliyor yaşayan anneler yazabilir mi ? Süreç nasıl ilerliyor ? Özellikle şunu yanına al rahat edersin dediğiniz bir şey var mı ?
12345ipek zelium12 bende 37 +3 üm bu sabah kontrole gittim bebeğimin suyu azalmış yarın sabah altıda burda ol dedi yatış için 2 santim açıklığım var benide bugün alttan muayene etti az biraz kan geldi yatın suni ile başlıycak doğum inşallah
UmmNasuh zelium12 benide doktorum yarın çağırdı gel suni sancı verelim dedi bebeğimin kilosundan dolayı yarın 40+3 olucaz
ikiprensannesi53 zelium12 bende 40+1 suni ile doğurdum 9 buçuk suni takildi 2 de sancim başladı 4 de oğlum doğdu senin acikligin varmış ki bu çok iyi pilates topunda bol bol hareket yap hatta şimdi sıcak Bi duş al sonra yürüyüşe çık biraz tempolu yürüyüş yap bide ilişkiye gir çok faydalı olacaktır
Nihalblt zelium12 bende şurda durayım, yarın 40+0la yatış yapıyoruz suniyle başlatıcaz diğer yarın doğumu başlatılıcak arkadaşlar doğuranla burda buluşalım 🙈😅
zelium12 Hepimize kolaylıklar diliyorum 🥹 Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🫶🏻
zelium12 ikiprensannesi53 yürüyüş squat yaptım şimdi sıcak suya oturmayı düşünüyorum biraz inşallah faydası olur yarın 4-5 cm yle giderim 🥹
Zynp_ese55 Bende 40+4 haftalığım bana doktor şu zaman başlatalım doğumu filan da demiyo ya ne açılma var ne sancı kendimi taşıyamıyorum artık ☹️😕
zelium12 Zynp_ese55 canım gününü beklemen daha iyi bence bana doktor 1 hafta daha bekletirdim normalde ama bebeğin kilosu sınırı aşarmış iriymiş biraz 🥹 sabır son günlerin 🫶🏻
dilekkaratas1 zelium12 😂 ya cumartesi günü tam 40 haftalık olcak sancı da yok hafif regl sızısı dışında😅
zelium12 Zynp_ese55 benimde öyle bi riskim olduğu için doktorum bekletmedi size nasıl bir şey demedi bilemedim valla ilk doğumun mu ?
Bakya- Serumla yapay sancı veriliyor çok tasvip etmesemde geçmişte yaşadım hastanede sancıları karşılarken bol bol dayanabildiğiniz kadar sıcak su tutun göbek ve belden aşağı bol yürüyüş ve ve ebenin tavsiye edeceği hareketler yapın Rabbim en kolay ve sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Zynp_ese55 zelium12 Evet ilk gebeliğim eğitim araştırma hastanesine gidiyorum hastaneden hastaneye farkediyor herhalde, bir kaç kere de özele muayene olmuştum max aralık 17 ye kadar durur demişti bu pazara kadar yani
zelium12 Zynp_ese55 ilk gebelikte kiloya biraz daha fazla dikkat ediyorlar diye biliyorum yani 3 doktora muayene oldum 3 ü de ilk doğumun 4 kg yi geçmesin o yüzden bekleme taraftarı değiliz dedi
Aysnk zelium12 bence bu akşam YouTube’dan simge dumanın doğum videolarını izleyin bol egzersiz ve nefes egzersizi yapın korunmasız ilişki de sperm rahim ağzını yumuşatıgi için fayda edicektir ayni zamanda ananasin içindeki bromelain de rahim agzini yumuşatır onu da tuketebilrisiniz rahim ağzının yumuşaması açılmayi kolaylaştırır bütün tuşlara ayni anda basın Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayi nasio etsin inşallah
zelium12 Aysnk ananas yedim kanamam olduğu için ilişkiye giremem maalesef squat,ördek yürüyüşü,normal yürüyüş eğil kalk,sıcak duş vs hepsini yaptım şimdi dinleniyorum yarına güç toplayabilmek için 🥹