yasos 12+6 bugün kontrolüm vardı. Doktor tahmin ettim ama söylemeyeyim bekle dedi. Ama 3 hafta sonra kontrol aşırı merak ediyorum tahmin edebilir misiniz 🥰 
Melike_melek yasos tahmin edemedim ama bence bu yıl erkek yılı DR. bana kız tahmin etti ama yediklerim den erkek tahmin ediyorum ben dedim sonuç 17 haftalikken erkek çıktı 🤭🤭
Btlgndz Melike_melek bana da doktor kıza benzettim benim tahminim dedi göstermiyor ama 20. Haftayı bekleyelim dedi ama bende yediğim içtiğim şeylere göre erkek diyorum inşallah öyledir
Melike_melek yasos sürekli tatli yiyorum 😅😅 eksi de istiyor canım ama sadace erik başka değil yoğunluk tatlı herseyde tatlı olanı aşırı yiyorum 🙈🥰
yasos Melike_melek bende hiç tatlı yemiyorum canım tatlı çekmiyor çok nadiren yiyorum yemek için oda 😄 ama bunlar yanıltıcı olabiliyormuş
Btlgndz Melike_melek ay bende erik istiyorum ve böyle daha çok çikolatalı pasta ağır olmayacak şerbetsiz tatlılardan
Papatya123_ yasos ben kızımda tatlı şeyler yemek istemiştim şimdi ilk başta EKşi tuzlu istedim şuan tatlıyı da ara ara yiyorum ama pek istemiyor canım
Btlgndz yasos yok canım böyle canım çikolata filan istiyor tatlıyla pek aram yoktur acı istiyor bide mide bulantım hiç olmadı ilk hamileliğimde 5 aya kadar kustum hep mandalina ve turşu yedim bunda inanılmaz tiksinti var turşuya karşı bilmiyorum
hasret1922 bende cok merak edoyorum 12 haftadayiz dr kucuk diye bakmadi devlet oldugundan buraya bi turlu resim yuleyemiyorum🤦♀️