Beybitooo 4 Aralıkta 150 6 Aralık. 450 12 Aralık 1309.00 böyle yazıyor Normal mi sizce 12 Aralıktaki 1309 ise az yükselmiş gibi çünkü arada 6 gün var sayıyı tam olarak anlayamadım
Beybitooo Beybitooo Sinemarya58 evet var gebelik var dediler ilk gittiğimde zaten ama 6 gün içinde dsha fazla artması gerekmez miydi
Sinemarya58 Beybitooo o sayı net sayı değil işte canım örnek >1886 dan diyor değer bu sayının üzerinde diyor yani net değeriniz o değil artışınız güzel sıkmayın canınızı aynı durumla bende karşılaştım doktorum açıklamasını yaptı
Beybitooo umrumdadegil şimdi tekrar gidicem zaten sağlık ocağına sadece o değil T3 falanda yüksek gözüküyor bakalım ne olacak
Beybitooo Sinemarya58 ben aslında baktırmak istemedim 3.kez böyle stres yapacağımı biliyordum doktor baktı işte
umrumdadegil Beybitooo gebelikte 2.5 olması gerekiyor canım kadın doğum doktorun seni dahiliyeye yönlendirecek hatta sen randevu alıp gidebilirsin dahiliyeye tiroid ilacı başlayacaksın düzenli kullan düşer inşallah ayda bir kontrol ettireceksin bir de
Beybitooo umrumdadegil şuan sağlık ocağındaki doktorum ilgileniyor büyük ihtimal o ilaca başlatıcak ben biliyordum zaten halsizlik çarpıntı hiç geçmiyordu
Sinemarya58 Beybitooo pardon canım o arkadaşımın değeri şimdi baktım bu şimdiki attığım benim değerimdi
Beybitooo Sinemarya58 benimkide aynı böyle şuan kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bende ona göre gitmeyi düşünüyorum bu değerde duyulmuş muydu
Beybitooo Sinemarya58 bizde gördük keseyi kalp atışı için 3 hafta sonra gelebilirsin dedi tiroid içinde ilaç verdi