Kızlar aylar önce dişime kanal tedavisi başladı bir doktor sonra çok kanama oluyor devam edemem dedi bıraktı 10 sonra çağırdı gittim ay ben sana kanal yapamam dedii kaldırdı beni masadan endodontiye git dedi ona da öldür Allah randevu yok 🤦🏻♀️ Aradan 4 ay falan geçti ben büyük şehirde başka hastaaneye gittim diş için dedim bu yarım kaldı nolcak böyle Allah razı olsunn o doktordan benii yanına çağırdı filmi gösterdi bu kanal başlanan dişin aslında ilk anda çekilmesi lazımmış ama o ilk doktor kanal başlamış mahvetti dişimi neyse o an çekmedi dişi öbür doktorda bizde başka konular girince araya erteleme zorunda kaldık ve ben diş çekimine gitceğim zamn hamile olduğumu öğrendim gittim hamileyken çekmiyoruz dedi özelde bi doktor 🤦🏻♀️ Bende ağrımıyor diye üstünde durmadım ama son 3 gündür deliriyorum ağrıdan diş diye bişey kalmadı zaten kırıldı her yeri bi kök ama nasıl ağrıyor üstteki dişimi deydiremiyorum ağrıyan diş altta yani tuzlu su parol bana mısın demedi bide o dişin eti şişmiş biraz napcam ben nolcak bu iş böyle 🤦🏻♀️🥹 11 haftalık hamileyim