beren22 12 kasım sabahı planlı serzeryan ile oğlumu kucağıma aldim. Burda her doğum yapana sordum zor mu acı var mi vs. Yani ağlayarak doğuma girdim bunu gec te olsa yazmamın nedeni kesinlikle ve kesinlikle korkmayın o kadar rahat ki korkudan dogumumu anlamadım her anın tadını çıkarın. Belden iğne olayı tek bi sizi bile duymadım yat dediler hatta ayaklarım uyusmadi dedim topla ayaklarını dediler baktım beton gibi cekilmiyor😂 neyse herkes toplandı acı testi yapılacak acirsa söyle dediler dokunuşlar duydum ama acı yok. Ne zaman baslicaksiniz dedim actik dediler. Şimdi biraz baskı uygulicaz korkma dediler. Evet bayağı baskı uygulanıyor ancak acı ağrı asla yok. Derken bebegimin sesini duydum. Ve birde gördüm ki Allahım bu duygunun tarifi yok... Allahım bekleyen isteyen herkese bu duyguyu kısmet etsin sağlıkla kulağınıza alın hepiniz çocuklarınızı bu forum dan çok şey öğrendim iyiki bu uygulama var bana da her konuda yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler ❤
Esomami Melisakaratay yok yok korkma 😊ben devlette oldum spinal smdi 2.yi olcam gene ayni sekil cok rahat gercekten
beren22 Melisakaratay kesinlikle yok acı falan hatta doğum sonrası 1 2 saat uyuşukluk tam gecmediginden serzeryan agrisini bile duymuyorsun net olarak
Melisakaratay Esomami off bilmiyorum normal zaten istemiyorum sezeryan istiyorumda kilomda var o yüzden acır diye korkuyorum açıkçası,peki sonrada iz felan kaliyomu
beren22 Emell sonrası ilk kalkış biraz zor tabi ama ertesi gün rahatsin tamamen beni tek etkileyen karnimda oluşan boşluk organlarim oynuyor gibi geliyordu dr sordum çok normal bu her doğumdan sonra yaşanır demisti
Esomami Melisakaratay kac kilosunuzz iz derken oyle belirgin bi iz olmuyo zaten cok kesilmiyoki ben ilk hamileligimde cok kesiyolar sanmistm baktim oyle degilmiss😊
Esomami Melisakaratay ilk bebegimi 102 kikoyla dogurmustm sikinti olmadi bundada suan 98 im☺ yani bise olmaz cnm korkma
Emell beren22 vaay süpermiş. Bana da sanki sezeryandan sonra karın dikişlerinden dolayı yatıp kalakalcam gibi geliyoduuu