sevgilikendim sarı akıntım var asla geçmeyen. Bol su tüketiyorum iç çamaşırlarımı ütüleyip giyiyorum. Başka neler tüketebilirim
Merii58 sevgilikendim ben gebeliğin başlarında öyle enfeksiyonlu akıntı yaşıyordum antibiyotik ve probiyotik vermişti doktorum öyle kurtuldum
Parsmommy sevgilikendim kefir bana iyi gelmişti enfeksiyon açısından . Dr probiyotik yazmıştı kullandım bitince kefirle devam ettim aynı etkiyi aldım
minikkelebek_ sevgilikendim benim de aynı şekilde nerdeyse hamileliğimin sonuna geldim ama hiç bitmiyor enfeksiyonum vardı yine sarı akıyordu enfeksiyonum bitti yine devam ediyor doktor kokusuzsa sorun olmayacağını ve normal olduğunu söyledi
Yenianne02 sevgilikendim başından beri var benim de kokusuz kaşıntısız doktora söyledim geçen zalain diye bir fitil verdi baktım mantar enfeksiyonunda kullanılıyor. Bazen yeşile de kayıyor benim akıntı rengi . Bol su içince şekerli gıda tüketmeyince ve her gece yoğurt yiyince biraz azalıyor onun dışında hep var kefirden midem bulanıyor malesef öncesinde yoktu hamilelikte çıktı kefir daha faydalı olacaktır
Parsmommy sevgilikendim kefirzadem kesinlikle tek geçerim . İçeriği temiz zaten doktorların yapmış olduğu bir marka instagramdan da bakabilirsiniz
sevgilikendim Parsmommy küçük bir ilçede yaşıyorum acaba hangi marketten bulabilirim ve günlük ne kadar Tükettiniz
Parsmommy sevgilikendim ben migrostan aldım 3 gün içinde tüketilmesi gerekiyor eşim içmediği için ben bi sabah aç karnına bide gece yatmadan içiyorum . Bir kaç markette daha varmış yerel ama hesaplarında yazıyor bilgisi şuan unuttum bir bakın isterseniz
sevgilikendim minikkelebek_ ben Şuan hamile değilim yüksek dozlu fitiller antibiyotiklere iğnelere rağmen geçmiyor. Sadece kokusu gitti. Ama senelerdir böyle ergenken alttan bakmamışlardı evlenince de bebek düşününce şimdi o kafama takılıyor acaba bu yüzden mi gebe kalamıyorum diye ama doktor enfeksiyonla gebe kalan var diyo. Sizin ne zamandır oluyor mesela benimle ilgili bir yorumunuz var mı çok korkuyorum bi tane kimyasalım var bu ay da femara ve çatlatma iğnesi kullandım. Daha yeni
minikkelebek_ sevgilikendim benim de hamile kalmadan önce enfeksiyonum vardı bana bir sene kadar hamile kalamayabilirsin demişti doktor ama iki ay sonra hamile kaldım çok şükür o yüzden sizin de kalma ihtimaliniz olabilir benim hamile olduğum halde geçmiyor yer etmiş sürekli tekrardan başlıyor Allah izin verir de hamile kalırsanız inşallah kalmadan önce enfeksiyonunuzu geçirin derim çünkü ben enfeksiyondan dolayı çok fazla sancı çekiyorum kanamam bile olmuştu bu yüzden hamile olunca daha zor oluyor enfeksiyon çünkü sancısını biliyorsunuzdur ama hiç korkmayın hamile kalamazsınız engel oluyor diyorlar ama Allah Dan başka kimse bilemez bu durumu bol bol sıvı alın su için onun dışında da pek bir tedavisi yok fitil ve antibiyotik bitince yine basliyor enfeksiyon
Kiymetcetinel sevgilikendim bir çok kez agrılı enfeksiyon geçirmiştim agrısı belime vuracak kadar serum yiyordum antibiyotik ve bir kaç ilaç kullandım henüz hamile değildim . Enfeksiyona çok bağlamamak gerekiyor fikrimce
sevgilikendim minikkelebek_ hamile kalmadan önce tedavi ettirip kurtulayım diyorum ama yok kaç aydır geçmiyor ki. Ayrıca ağrım sızım kanamam yanmam kaşınmam yok. Hatta sarı akıntıya o kadar alışmışım ki normal sanıyordum. Rahim filmi çekindiğim sırada doktor enfeksiyon var deyince başka doktora gittim ilaç tedavi görüyorum neredeyse 6 aydır. Sadece biraz koku vardı ve akıntım fazlaydı. Şu 1 2 aydır koku gitti akıntım azaldı ama sarı devam ediyor. Kronikleşmiş olabilir dedi doktor. Yani tamamen geçmiyor . Sizin gebelikten önce sarı akıntı hariç başka şikayetiniz var mıydı
sevgilikendim minikkelebek_ bu arada günde 2 buçuk litre su içmeye özen gösteriyorum ve bugün kefir aldım kefir içmeyi düşünüyorum bi süre. Temizliğime de dikkat ediyorum baya. Başka ne yapabilirim 🥲
minikkelebek_ sevgilikendim kokusuz olması normal karşılanıyor doktorlar tarafından zaten ilaç kullansanız da geçmek ne bilmiyor ben hep çamaşır değişiyorum ütüleyip giyiyorum yikiyorum sürekli kuru olması gerekiyor su çok içiyorum.Hamile kalmadan önce sarı değildi benim akıntım sadece aşırı sancılarım vardı hele de adet zamanında
minikkelebek_ sevgilikendim sirkeli su ile yıka yoğurt ye yoğurt da ise yarıyormuş bir de dut kaynatıp suyunu içmek ise yarıyormuş ben hamile olduğumdan dolayı bunları yapamıyorum
yasos Bugün kontrolüm vardı bende sindirim sistemi için çok kefir tüketiyorum. Doktora sordum çok içme kefiri dedi. Enfeksiyon ve kaşıntı bende de başladı ama ileri seviye değil, sık çamaşır değiştirmeye çalışıyorum ekstra bir ilaç kullanmıyorum
sevgilikendim Yenianne02 kafaya takmalı mıyım bu durumu. Ne yapsam geçmiyor artık elimden bir şey gelmiyor doktorlarda artık aynı ilaçları başa döndürüyo
Yenianne02 sevgilikendim yok demiyor zaten çok araştırdım bildiğim kadarıyla mantar enfeksiyonunun bebeğe zararı yok, hamilelikten kaynaklı vajina florası bozuluyor yani dışardan bir mikrop almıyoruz var olan mantar artıyor ve akıntı yapıyor . İdrar yolu enfeksiyonu tehlikeli. Ha bu arada akıntı ile idrar yolu enfeksiyonu arasında bağlantı yok dedi doktor ikisi farklı şeyler dedi. Akıntı vajinayla alakalı yani. Cuma günü randevum var soracağım bakalım
Yenianne02 sevgilikendim takmayın hamileliğini bu şekilde geçiren çok kişi var . Kanda ve idrar da enfeksiyon olmasın o daha önemli ve onu takip edin . Vajinal kültür yaptırın bir de neden kaynaklandığı anlaşılır . Ben yaptırdım bişey çıkmadı doktor bol su iç dedi sadece idrar kültürüm temiz . 3 kere fitil kullandım geçiyor gibi yapıp ertesi gün devam ediyor 22 haftalık oldum hala aynı