Aybarssmom_ Kızlar bebişlerimiz doğum kanalına girerse biz hisseder miyiz ve ne kadar süre içerisinde nişan gelir, doğarlar??
aminehumamoms Aybarssmom_ ben hissettim şöyle vajinamda çok ağrı olmaya başlamıştı iğne batar gibi batıyordu bişeyler sonra doktora gidince öğrendim başı doğum kanalına girmiş baya aşağıda dedi 37+3üm ama sezeryan olucagım için korkuyorum erken gelmesinden falan
Aybarssmom_ Minigiim-vebenn52 bende ya yazcam şimdi 🤣 benim bebiş makat gelişliydi ya ben döndüğünü resmen hissetmiştim balık kayar gibi olmuştu içimde şimdi sanki yine öyle bişey oldu oturuyorum vajinada ekstra baskı hissediyorum sanki bi değişik oldum karnımın alt tarafı bi sertleşti acımaya başladı
Ankara-58 Aybarssmom_ hareketlerini üstte hissedersin cnm ayağı yiter felan bide hıçkırık sesini vajinada hissedersin kanala girme işini bende merak ediyorum
aminehumamoms Aybarssmom_ haftaya cuma sezeryan oluyorum canım 38+5 olmuş olucam kendi isteğimle olucam sen kaç haftalıksın
PrensesAnnesi- Aybarssmom_ bende şuan 36+3üm sezaryen olacağım 2. Bebişim benimde bayağı ağrım var ama şurda durayım bende 😕