Sevda01905 Cnuryasar 23+2 54 kiloyla hamile kaldım bugün tartıştım 61.5 olmuşum çok mu doğuma kadar 70 i aşar diye korkuyorum acikcasi
User22 MorKelebek54 Katılıyorum normalde veremediğim kiloyu hamile kalarak verdim 33. Haftada hala hamile kaldığım kilodaydım şuan kilo almaya başladım mide bulantısı kilo almayı engelliyo
Arifekldrm2 Asyaoguz benimde ikinci hamilelik. Emzirirken çok kilo verdim bende. İlki normaldi bu sezeryan diyor doktor bebek hala makatta dönmek bilmiyor artık çok zorlanıyorum 🤦♀️🤦♀️ normal doğum çok istiyordum rabbim kısmet değilmiş ne yapalım
Ezoo28 Cnuryasar 55 kilo ile hamile kaldım 70 kilo oldum 32. Haftamdayim ama dışarıdan kimse inanmıyor bu kadar kilo aldığına sadece karnım çok sis kendim aşırı kilolu gostermiyorum ama hayatımda ilk defa 70 oldum 🙈
ecembugra53 Cnuryasar merhaba canım 🙂 bende 16. haftayım hiç kilo almadan devam ediyorum bu 2. gebeliğüm oğluma hamileykende boyleydim😂🧿🧿 nazar olmayayım 😍
Krhe3435 55 kilo ile hamile kaldım 30 haftalık 11.5 kilo aldım 3.gebeliğim dikkat ettiğim halde bu kiloyu aldım 1.gebelik 30 kilo , 2.gebelik 18 kilo bakalım bunu kaç ile tamamlayacağım 🙈
Dilmac Aybarssmom_ Bende 32 haftalik hamileyim 61.7 kiloyum . Bulantilarim cok oldu ben cok fazla yiyemiyorum nedense ya ;( vee bu arada bende oglumun ismini Aybars koyucam sizin nick inizi gorunce yazmak istedim :)
lavitaebella Nursemom_ ben anlamadım zayıflar daha mı meyilli kilo almaya. 53le hamile kaldım(zayıf sayılmam) 68i gördüm en son tartıda.32+2yim ama hiç kilo vermedim başından bu yana,sıfır mide bulantısı full iştah…
Nursemom_ lavitaebella ben de kilo almaya müsaitim ama millet 3 /4 kilo almıs ben 7-8 🤣 daha ortasındayım düşün 37-39lara kadar ne olur istahım kaplıydı hep pirllamlaydım son1 aya kadar 😃