Lavinia1924 34+1den selamlar 68.5 kiloyla hamile kaldim şuan 74 kiloyum son 1 ay kaldı artık hayırlısıyla
37_glbhr 28+2 79 la hamile kaldım 😁 hamileliğin ilk üç ayında 76 ya düştüm şimdi ise 83 kiloyum +7 kg diyebiliriz yada +4 bilemedim neyi baz almalıyım 🙂
Ikimelekannesi_ kediliikizz bnde neredeyse hiç mide bulantısı olmadı kızımda çok olmuştu ve kg vermiştim
Dogiskoomom 35+2 hafta. Toplam alınan kılo 10 . Hayatımın en kılolu zamanında 87 kıloyken hamıle kaldım suan dun saglık ocagında kılo ve tansıyon takıbımde 96.70 cıktım. Şukur ki kendıme almadım aldıgımın cogu bebekte 😂🧿
Sirinnn Melikeee123 Yanlız olmadığıma sevindim gerçekten 😂 Bir ben mi bu şekilde kilo aldım diye düşündüm yorumları okurken 😁
Arifekldrm2 Asyaoguz ilk hamilelik mi ? Kilom öyle çok yokta benim oturduğum da kalktigim zaman yürümekte çok zorlanıyorum baskıdan dolayı mi anlamadım. Bebişinz döndü mü normal doğum mu
Arifekldrm2 Zaten 3 kilosu bebek bir kiloda öyle gider yine eski kiloma gelirim diye düşünüyorum 🙈🙈 Asyaoguz
Nursemom_ En çok kiloyu ben almışım 😂 23 haftalıgım 43ile hamile kaldım şuan 50 kiloyum 7 kilo aldım ogluşumla ama çok belli olmuyor 😅😃😃
lavitaebella Nursemom_ ben anlamadım zayıflar daha mı meyilli kilo almaya. 53le hamile kaldım(zayıf sayılmam) 68i gördüm en son tartıda.32+2yim ama hiç kilo vermedim başından bu yana,sıfır mide bulantısı full iştah…
Asyaoguz Arifekldrm2 benim ikinci hamilelik ama doğumdan sonra biraz daha kilo almıştım sit olur diye her şeyi tikadim mideme 🤣 bunda nasıl olur bilemem
_Hulya7106 Cnuryasar 54.55 ile hamile kaldım 22+3 iken bebeğimin kilosu 550 gramdı şuan 23+2 olduk ne kadar bilmiyorum 😇