Ceylan634 MelteM2cck ben yeni gebeyim bugün beta hcg30045 çıktı ama kese görmedim iki gün sonra gidicem.tekrar kontrol
edasontr Cnuryasar 58 le hamile kaldım ikizlere hamileyim kasım 25 te tartıldım 63 kg idim şuan kacım bilmiyorum 19+3 um suanda
Ikimelekannesi_ kediliikizz bnde neredeyse hiç mide bulantısı olmadı kızımda çok olmuştu ve kg vermiştim
Beybisiiiii MorKelebek54 beniöde aynı şekilde kusma çok olmadı 80 ile hamile kaldım 16. Haftadayım 84 oldum
biranne_ikibebek Cnuryasar 22+4 ten selamlar 53 kiloyum 45le hamile kaldım. Bu ikinci gebeliğim sanırım ilkinden daha fazla kilo alıcam gibi gözüküyor 😊
Uydurbisey 23haftalik 90kgyum şu ana kadar hiç kilo almadım aksine hamile kaldığım zamana gore 6 kg verdim doktor dikkat et demisti
durumuufukmu Cnuryasar 18 haftadayız. 51 ile hamile kaldım şu an 53 geliyorum 😅 Mide bulantısı vs hiç yaşamadım 👍🏻
Dilmac Aybarssmom_ Bende 32 haftalik hamileyim 61.7 kiloyum . Bulantilarim cok oldu ben cok fazla yiyemiyorum nedense ya ;( vee bu arada bende oglumun ismini Aybars koyucam sizin nick inizi gorunce yazmak istedim :)
erkencikus_ Cnuryasar 18+4 deyiz 47yle hamile kaldım 49um bulantılar daha yeni geçti çok şükür yeni yiyorum dahaa