Yazmelegi_ yani hic gelmeyenler icin taniki gezilcek yeri var ama sakaryada yasayanlar icin buralar cok da gezilcek yer gibi degil yani hel gördüğümuz icin. Tavziye edebilcegim yerler sunlar sapanca da piknik alanlari var bi yer ucretli orasi cok daha guzel diger yerlere gire hem yuskekten manzarasi var hemde oturma yerleri daha cok hemde oark fekan var, cark caddesi en cok gidilen bi yer yani sakaryanin bi koyundede olsan merkez olarak cark caddesi diye kabul edilir herkez oraya mutlaka gelmistir, kisin gecilebilcek bi yer kartepe var ben hic gidemedim nasil olmadi ama gidenlerden duyduguma gire cok guzel bi yer, yasin gidilcek yerler arasinda da cebeci karasu var bende karasukuyum ama hangisi dersen cebexi derim hem daha tatil koyu tarzinda hemde suyu cok daha iyi karasuda her sene ilalki biri bogukuyo cunku tam karadeniz denizi diyebilirim hemde bi adim attiginda dibi boylarsin o derece. Baska onerebilcegim kent oark var guzel ama eskiden simdi maalesef Sakaryalidan, turk insanindan cok suruyeli var o yuzden ben oek tercih etmiyirum orayi. Yazin gidebilcegin bi uer daha var acarlar longonuz yazin cok guzel oluyo hem yesil golun uzerinde yesil yesil yalraklar beyaz kardeleneler aciyo aman koparip yatira kaslin deme yasak halis cezasi bile vardi galiba tam emin degilim ama gidicek olursan bilgin olsun yasakdi. Valla baska yapabilcek bisi gelmiyo aklima cok tarihsel bi yerleri de yok yani ben sakaryali oluo kendi fikrimi dicek olursam bence cok aman aman gzeilcek yeri yok cok sayili yani bu sekilde yani. İnsternettende bakabilirsin istersen gezilcek yerler diye aeatirsan cikiyo