Yasanixxxx doktorum bir hafta sonra takmamı istedi ama düzenli kullanmadım 😅
Sezaryen Sonrası Korse Kullanımı
Yasanixxxx doktorunuza danışarak kullanın. Benim doktorum sakın kullanma demişti ama öneren doktor da var. Sanırım bizim durumumuza göre öneriyorlar.
Yasanixxxx ilk doğumumda eve geçince kullanmaya başladım faydasını gördüm. Sezeryan yerin yapıştırma olduğu için birde bant yapıştırdıkları için zarar görmüyor su geçirmez özelliğide var o bantların merak etme bir şey olmaz
Ben ameliyyatdan sonra ayağa kalktım. akşamı doktorun isteği ile hemşire geldi sıkıca taktı korseyi. o kadar rahatladım kii anlatamam. herkese ısrarla tavsiye ediyorum! ağrı sızı geçiyor ama korsesiz zor oluyor. Ben şahsen korseyle hareket ediyordum yürüyordum öyle anneler oluyor yürümekte güçlük çekiyorlar. ama ben korse takınca rahat oluyordu😄. Ve bazı doktorlar korse takmasına izin vermiyor ve bu anneyede zor oluyor hemde çok geç gidiyor göbek fln. Hatta kalada bilir o derece. Ve korse takmağıma rağmen şükür hiç bir problemim olmadı🫶🏻🌸
Yasanixxxx ben ilk doğumdan sonra yamuna korse taktım hemen 1 hafta 10 gün sonra başladım düzenli kullandım neredeyse hiç gobegim kalmadi.
Simsi subatta 2. Doğumun olacak tekrar takacağım korsemi hemen ilave korse tayt da aldım bu sefer
- Düzenlendi
Yasanixxxx
Ay12-12 sezaryen da genelde yapıştırma oluyor dikiş olmuyor.
Ben ilk hamileligim de doğum yapınca 2 gün sonra sardım karnımı ne gevşek ne çok sıkı olacak şekilde. Göbeğim kalmamıştı
Bende pentinin külot korsesini aldım yorumlarda bir beden küçük alın diyordu doğumdan sonra rahat olur. İnş.
Zeyd_Mom_22 korse onerisi alabilir miyim bende sürekli sezeryan yerimi tutarak yurumek zorunda kaliyodum. Ilkinde takicam takicam dedim unuttum baya erteledim ikincide kesin giymek istiyroumda
Kozlar bende takmadım evet doğumdan sonra zor yürüyordum korsenin faydası oluyorsa bende takayım bari bende tayt korse var doğumdan 3 ay sonra kullanmıştım ama gobegım kaldı şimdi tayt zor olur heralde giy çıkart kilot korse mi önerirsiniz
2 ay sonra yak dediler taktım da uzun süre hiçbi işe yaramadı kaldı yine göbek 2 seneyi geçti anca indi yine de dümdüz değil
Benimde ilk doğumum sezeryandı doğumun 3ncü günü giydim şimdi ikinciye hamileyim korsemi aldım bile😂😂😂😂😂
Yasanixxxx ben ilk gebeliği de kullandım ablam hemşire 2-3 gün sonra hemen taktırmıştı bana
EsraNefes şimdi 2.ye gebeyim 32+4 doğumdan sonra yine takıcam
Nurov 2 ay çok geç ama doğumdan 1 hafta sonra taktırıyorlar
Rojkdc0 nerden aldınız acaba bende araştırıyorum ama nasıl bir şey alacağımı bilemiyorum 🥲