Gzlhn Kızlar çok fenayım ya 26 aylık oğlum var ona bile kahvaltı hazırlayamıyorum bulantıdan herseyden tiksindim bugün doktora gidicem bulantı hapı isticem ama geçeceğini sanmıyorum sizler nasıl geçiştiriyorsunuz bulantıyı?
Ace01 Gzlhn geceleri 2 adet prilam ıcıyorum doktorum yazdı . O olmasa yaşayamam sanırım çok zor . Benım de 6.haftada başladı 11 bitmek üzere hala aynıyım nerdeyse
Sariozkya Gzlhn bulantınız ne zaman başladı. Benim şuan 5+6 özellikle sabah uyandığımda çok bulanıyor ve aşırı sıcak basması oluyor. Gün içinde bulantılarımın olmasından korkuyorum
Elifelbb Gzlhn benımde 18 aylık bebegım var ve suan 6+4 deyim çok midem bulanıyor benimde ne yaparsam gecmıyor hafif şeyler yiyorum sadece ilk hamileliğimde hiç bitmiycek sandığım bulantılarım 18 haftada bitmişti bunda da inşallah o kadar sürmeden biter
jamili Ace01 gece bende 2 adet alıyordum 12+3 de kesilir gibi oldu ilacı önce teke sonra komple bıraktım şimdi 13+5 deyim tekrar başladı. Dinlenip dinlenip başa mı saracak bu 😭
Ace01 Gzlhn sabah gayet iyi oluyorum benim akşam başlıyor bulantılarım . Gece 2 prilam ile ertesi gün 4 e kadar rahat geçiyor
Gzlhn Sariozkya 5+2 den itibaren başladı 1 haftadır bulanıyordu bugün 6+1 gittikçe artıyor bugün ilk defa istifra ettim dahada artacak biliyorum kahvaltı bile yapamadım bi dilim ekmek zor yedim güya her hamilelik farklı diyorlar oğlumda nasıl bulandıysa midem bundada bulanıyor cok
Sariozkya Gzlhn bende korkuyorum Şuan gün içinde bulanmıyor. Bol su tüketiyorum ama ona rağmen fazla bir ödem şişkinlik hissediyorum
Gzlhn Sariozkya normal bende geçen haft çok şişkindim bu hafta şişkinlik gitti bulantı arttı..üstelik oğlumda var cok zorlanıyorum…
Gzlhn Ace01 bende basladım prilama dün gece attım 2 tane sabah yine bulandı midem fayda etmedi sanki sabah aç karna içtim bi tane daha günde maksimum 4 tane içebilirsin demişti doktorum sabah ve öğlen cok kötü oluyorum akşam gece iyi oluyorum
Gzlhn Elifelbb benimde oğlumda 17.18. Haftada pat diye kesildi bulantım 1 hafta sonrasındada hareketlerini hissetmiştim umarım bundada öyle olur.. gel gör ki geçmez zaman 17. Haftaya kadar seneler var gibi geliyor yeterki şu bulantı geçsin