Hafiz34 Nurov dahiliye den sıra alıp bütün rutin kontroller yaptiricam de hiç uğraşma sağlık ocağı ile dahiliye git
Nurov Hafiz34 bide aç gitmem gerek diye biliyorum dahiliye de o şekilde mi ister yine bu çok farkeden bişey mi acaba aç tok olmak
Nisaa15 Sağlık ocağında doktorun istediği tüm kan tahlilleri çıkmıyor. (Gebelik ilersi için önemli olanlar özellikle) Ben önce sağlık ocağında verdim eksik olunca mecbur doktorda tekrar verdim. Yani gücün varsa doktorunda ver derim tekrar tekrar ugrasmazsin
Nurov Nisaa15 ilk bebeğimde sağlık ocağı yeterli olmuştu ama hangi testler bu dedikleriniz özellikle belirtsem yaparlar belki, parasal sorunumuz yok ama içim el vermiyo 500-600 falan dese neyse de 2500₺ saçmalık ya
Nisaa15 Nurov @"DoganurcaN cmv igg cmv igm başta olmak üzere çıkmamıştı ben de ki zaten pahalı olan da bunlarmis siz söyleyin çıkıyorsa yaptirirsiniz. Bir de sağlık ocağında idrar tahlilini ayrıntılı yapmıyorlar lokasit+++ yazdı verdi kağıdı buda idrar yolu enfeksiyonu var demekmiş benim doktorum bunu da kabul etmedi ayrıntılı test istedi. Tabi her sağlık ocağında aynı uygulmami var bilemem
Nurov Hafiz34 ikili + ayrıntılı hepsini yaptırmıştım oğlumda, bunda da yaptırırım, bir sorun varsa tedavi edilebilir haftalarda oluyoruz çünkü, bunun için gerekli diye düşünüyorum
Nurov Nisaa15 yaa öyle mi, çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için önemli şeyler bunlar ona göre karar veriyim o halde ben🫶🏻