Merhaba güzel anneler🫶 dün sabah sonunda doğumum gerçekleşti.. Planlı sezaryendi zaten. Hastaneye geldik evraklarımı teslim ettim ve beni doğumhaneye aldılar, kıyafetlerimi çıkarttım ameliyat için giyindim. Sonra bir mide koruyucu verdiler. Herkes çok rahatlatıcı davrandı ben paniktim hep🫠 neyse giyindim sedyeyle aldılar beni ameliyathanenin kapısında bekledim biraz. Gelen giden saçımı okşadı falan gözlerimden okundu galiba yavru kedi gibi hissettim kendimi🥹 içeriye girdim çok tatlı iki hemşire vardı benimle ilgilenen, biz sana ne yapılıyorsa söyleyeceğiz dediler sohbet ettik biraz doktorum geldi, oturttular beni çok güzel sakinleştirerek kamburumu çıkartmamı söylediler “evet şimdi sırtını temizliyorum” “şimdi yapacağım iğneyi korkma” gibi sürekli bana haber verdiler, ki bu benim için iyiydi. Hiç acımadı bu arada damaryoluna katlanan buna da katlanır çok mutlu oldum o an🤲 ”şimdi sıcaklık hissedebilirsin korkma” dediler ve yavaşça yatırdılar. Ayaklarım uyuştu bu biraz ürküttü ilk baş ama aldırmadım. Başımdaki hemşireler “ kendini kötü hissedersen söyle hemen sakinleştirici yaparız biz buradayız sana her adımı anlayacağız şimdi yine karnını temizliyorlar” falan dediler “evet şimdi başladılar dokunma hissi olabilir korkma normal” dediler evet öyleydi korkmadım. İşte yaşımı işimi falan sordular derken beneğin çıkıyor hazır mısın dediler.. İlk sesini duydum 🥹🥹 hemen başımdaki hemşire telefonundan fotoğraf çekti, benimkini almamışlardı üzülmüştüm. Yanıma geldi hemen kokladım mis kokulu kızımı.. Alya👶🏻 tertemiz çıktı yavrum benim🥰 sonra onu kontrol için götürdüler ve kapatma işlemine geçtiler. Toplamda 45 dk sürdü. İnanılmaz korktuğum şeyin bu olduğuna inanamıyorum. Her şey çok güzeldi. Sonrası da malum kızımla odamıza çıktık ve mutlu son❤️ şimdi uyuyor ona bakarak yazıyorum 🤲💕 demem o ki hiç korkmayın, doktorunuza güvenin ve kendinizi telkin edin😍 ben uyumaya çalışacağım Allah herkese güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah 🙏🏻