Esra07- Tulum ve içine uzun kollu zıbın, nohut battaniye, çorap, Şapka, Eldiven vereceğim hemşireye. Tulum uygun olurmu acaba?
limoncicegimFO Elmaskotan zıbın şapkalı patikli alt üst takım eldiven battaniye bebek bezi yeterli kendime de pijama takımı koydum doğumhanede üstüme giydirdiler
Hilall_ Elmaskotan Zıbın hastane çıkışı (patikli alt-üst- eldiven- şapka) 2 adet bez Battaniye bu şekilde küçük bi çanta hazırladım ben
asell13 Elmaskotan alt üst içten giydirmek için çıtçıtlı body ve patikli alt üstüne giydireceğin takım bere eldiven çorap ince battaniye ve kalın battaniye bunlar yeterli
Se_lin Elmaskotan sana bir tavsiye de bulunayım bavul un veya çanta nın içine koyacaklarını ayriyeten kilitli poşetlere koy çünkü ne olursa olsun indir kaldır hastane ortami kullanmadiklarin kirlenmesin . Ben öyle yapıyorum hep.
Elzey12 Dnxxxxzz neyse ben koymam o zaman yanıma alayim da odada örteriz insallah. Zaman yaklaştı heyecan bastı🤭
minikmucizeemaak Arzu343434 Patikli altına bi patikli daha giydiriyorum ve doktorum patik daha giydir diyor çünkü havalar soğuk ve ne kadar yakarsan yak küçücük bebek hareketsiz üşüyor
Canookii Elmaskotan selam canım hazırladım her şeyi hemşireye vermek için de bı tane hastane çıkışı takım(eldiven şapkası dahil), bir çorap, bir tane bez, bir tane ince battaniye(biz kundak diyoruz). Bence yeterli😊