Merhaba dün öğle saatlerinde sıcak sıcak bi ıslaklık hissettim aynı regl olmuşum gibi baktığımda su gibi akıntı gelmişti ama akıntı gibi kıvamlı değildi su gibiydi ve iç çamaşırımı baya bi ıslatmıştı doktorumu aradım hemen bana suyumun gelmediğini su geldiği zaman bacaklarımdan aşağı akması gerektiğini söyledi ama ondan sonra akşam 2 defa daha az az ıslaklık geldi su gibi ama herhangi bir sancım yoktu o yüzden takmadım akiam 9.30da uyudum 23.30gibi kalktım bir daha uyuyamadım gece 1.30 gibi sancım başladı yani belime ağrılar girmeye başladı otururken ve oturtmadı beni bu sancı biraz çömeldim hareket ettim rahatladı belim aradan biraz geçti tekrar aynı sancı girdi tekrar aynı şeyleri yaptım rahatladım daha sonra biraz uzanayım dedim ama sağolsun bebeğim hiç bırakmadı sürekli oynadı ve çok sert hareket ediyordu başını altımda hissediyordum kaç defa uzanırkende ara ara belime regl sancısı gibi sancılar girdi hala daha giriyor ama çok aşırı şiddetli değil bir de karnımın iç orta kısmından ara ara kasılma gibi ağrı giriyor doğumun başladığı böyle mi anlaşılıyor? İlk hamileliğim tecrübesiz olunca böyle oluyor sanırım 😂 bir de 36+2 haftalığız doktorum 35ten sonra prematüre saymıyoruz normal doğum sayıyoruz dedi ama bana yinede erken geliyor acaba sancılar yalancı sancılar mı bilgili ve tecrübeli olanlar varsa yardımcı olur musunuz?