_Hulya7106 Anneadayiii__ 23+2 aşırı tuvalet ihtiyacı, uykusuzluk halsizlik baş ağrısı sabah bulantıları ile devam yola ☺️
eda9616 Anneadayiii__ bazen bulantı oluyor bebeğin hareketleri daha da netleşti gibi içerde tepiniyor maşallah :) 24+6 olduk hayırlısıyla gelsin dünyaya inşallah
rabisskocc Anneadayiii__ ne merdiven inip çıkmadığım kaldı ne koşmadığım tatlı yiyerek bide uyanmadı😂😂
rabisskocc Anneadayiii__ evet valla söylediğim hrleyi yapın ben 30 dk falan yürüdüm indim napam ahahahqh
Anneadayiii__ rabisskocc bende yapacağım direk uyanıp hazırlanıp gidiyorum kontrole belki bebek ondan yüzünü göstermiyor 😂
Lavinya_21 Anneadayiii__ benim bulantılar biraz gecti cnm. Yarın 22 haftalık olucaz. Haftaya da kontrol var. Bakalım neler diyecek, cınsıyeti görebilecek miyiz😂
rabisskocc Anneadayiii__ 😂😂yap valla ben normal randevuma giderken bile devlete gidiyorum normalde de , tıka basa yiyorum tatlı yiyorum en çok 😂😂akşam mesela helva ekmek yiyesim geldi ilk ısırdığımda tekme yi yedim😁
petekceee Anneadayiii__ benim bu hafta karnım bir anda büyüdü bulantılar kusma devam ederken kaburga batmam çıktı bir de