rabisskocc Anneadayiii__ 21+5 bulantım sıfır yiyorum ama kilo alamıyorum :( detaylı da bebişimi gördüm mutluyum çok şükürr😀😋
tatlibebegim_ Anneadayiii__ gece yatmadan 2 tane alıyorum ama uyku problemi yaptı bende gece uyutmuyo sabahta kaldırmıyo öğlen kalkıyorum😂
rabisskocc Anneadayiii__ ne merdiven inip çıkmadığım kaldı ne koşmadığım tatlı yiyerek bide uyanmadı😂😂
Anneadayiii__ tatlibebegim_ bende o yüzden içmiyorum çok uyku yapıyor ve sürekli uyuyorum yağ bağlayacağım artık 😂
erdmdml Anneadayiii__ 21+2 den bel ağrılı, bol uykulu ve bol yemekli geçiyor asla doyamıyorum😁 hazırlıklara başladınız mı?
erdmdml Anneadayiii__ belli başlı şeyleri aldık bebek arabası beşik vs kıyafetlere yılbaşından sonra almayı düşünüyorum🫢
nurcan355 Anneadayiii__ 23+0 bulantılarım azdı 1.5 haftadır aralıksız çektiğim şu mide yanması birde baş dönmesi olsun kızım için değer 😪
Faide2147 Anneadayiii__ 26+1 olduk bacak kramplarım başlamış bir aydır 😕 Dışarı çıkamıyorum yürümekte zorlanıyorum bacak bel karın ağrısı hepsi oluyor yürürken malesef