Kızlar bende dogurdum 12.12 .2023 bebesi oldu kuzum aslında her zamanki gibi agrılarım wardı ewde çekiyordum ama basım agrıyo migdem bulanıyo halsiz we baya kötüydüm doktoruma yazdm oda gel yatış yaplm burda takip edelm dedi hastaneye gittik nst ye yolladı hafif sancılar war ama tansiyon 16 10 hemen dpgum haneye cık acılmaya baksınlar dedi cıktım acılmm 4 5 cm cok iyi falan konusuyolar ama benım kafa bi hoş sonra az suni werelm sancı cıksın nstde dediler sunıyı bi açtılar hafif ayarda vucudumda cok farklı şeyler olmaya basladı yalwardım benı sezeyana alın agrıda sıkıntı yok pskolojım kötü diye doktoru arattım yeni gitmişti ewine sagolsun hemen gelmiş bana anlatıyo bak su bu hocam yalwarırım bak agrıya dayanırım sorun yapmıycam al diyorum sonra bi masaya cık öyle karar werelm dediler acılma 8 cm olmuş ben ekibi toplayana kadar 1 saat geçer sen zaten dogurursun o sürede dedi hadi dogum odasına geçelm dedi geçtik suyu patlattı agrı baya iyi girmeye başladı sonra çatalda ben dpktor 2 ebe 2 hasta bakıcı bekliyoruz 2 yada 3 kere ıkındım doktor eliyle omzunu kurtardı bebegın hasta bakıcılarda azdık karından destek werdiler pat herşey bitti zordu ama tansiyondan dolayı zordu 18 11 lere cıkmıs en son tansiyon suni sancı nerdeyse hiç almadım diyebilirim bende tawsiye kötü düşünmeyin ben son 1 haftadır herseyi takıyordum üzülüyordum olan bana oldu herkes hayorlarla kucagına alsın inşallah bebişini