Zynppppaslnkn Mrv1234sim canım net cvp için kan ver ben iki kere test yaptım negatif çıktı neyse dedim olmadı bu ay ama adetim gecikti dayanamadım kan verdim beta 47 çıktı şuan 15 haftalık gebeyim darısı senin ve isteyen herkesin başına inşallah🥹🤍
Memuranne2 Mrv1234sim ben erken test pozitif çıktı kaset test 3 tane yaptım negatif çıktı belirtiler vardı. Mide bulantısı halsizlik koku hassasiyeti gögüs hassasiyeti gibi gidip kan verdim hemen çıktı zaten hamileyim 34 5 olduk şükür benim 2. Gebelik insan farkı anlıyor zaten ben kan vermeden eşime dedim kesin hamileyim eşim yok saçmalama dedi hala inanamıyoruz 😀
Mrv1234sim Beybitooo geçti 3 gün bugün kaset test yaptım biri net biri silik çizgi çıktı sonra erken test aldim negatif cikti
Nisaa15 Benim adetim 4 gün gecikmisti eczacı bana yanlışlıkla erken gebelik testi vermiş yine de yaptım negatif çıktı aynı gün kaset test aldım pozitif çıktı. Erken gebelik testinin adetten sonra doğruluk payı yok bence 🙏
Mrv1234sim NovaVina_ bende o kadar para boşuna veriyoruz gerçekten ya daha ucuz daha iyi sonuç veriyor
Mrv1234sim Memuranne2 bende sürekli o his var çevrem psikolojik diyip durdu aşırı kaşık ağrısı ile doktora gittim apandistten suphelendi ama bisey çıkmadı
Asus1 Mrv1234sim bende adetime 4 gün kala kaset test ile öğrendim erken negatifti ama belki marka kaynaklı bilmiyorum ama bence erkekler doğru sonuç vermiyor
Mrv1234sim ffckizannesi benimde böyleydi erken teste aksam bakayım dedim ondada hayalet çizgi belirmis